..mutta ei kuitenkaan vielä tässä postauksessa. :) Reissasin työn merkeissä Varsinais-Suomessa tällä viikolla ja kun keskiviikkona puolenyön jälkeen pääsin kotiin, kotona odotti jotain aivan ihanaa.

Lähetys SHY:ltä

Hyperventilaatio ei ollut kaukana kun nämä sain hyppysiini. Korutarvikkeista jos lähdetään, niin (ylhäältä alas) pussukka sisälsi fasetoituja savukvartsirondelleja, Hill Tribe -hopeaputkia, yhden ihanaisen yläporatun helmen, jonka laatua voin vain arvailla, sileitä hieman kierrettyjä sardonykseja, nauhallinen sileitä botswanan akaattirondelleja, hopeaverkkohelmiä ja helmenä pohjalla - isohkoja fasetoituja onyksrondelleja. NAM. Sitten kuoressa oli kaksi koristekuvioitua korttipohjaa, tekstitarroja, pinkkejä hiletarroja kesäisissä muodoissa, söpö lammaskortti ja lakritsia. Lakut sain piilotettua itseltäni tähän aamuun asti ja nyt niitä tosiaan ei ole enää jäljellä. :)

Kiitos, SHY, ihanista kevätpiristyksistä! Tiedän, että käyt täällä! Vähän mulla on ajatuksia siitä, kuka henkilöllisyytesi takaa löytyy..mutta enpä heitä arvailuja ilmaan vielä. Eiköhän se tämän päivän aikana vielä ratkea. :)