Tällä kertaa ei valitettavasti kuvia ole tarjolla. Eilinen ilta meni väkertäessä lauantain morsiamen korua. Juottaminen ei ottanut onnistuakseen sitten yhtään..aamulla vielä kun tartuin yhteen juotettuun välikappaleeseen, niin - tadaa - neljästä juotoskohdasta yksi aukesi. No, kokeilin oikeastaan ekaa kertaa pastalla juottamista ja en saanut kyllä niin hyvin pelaamaan sitä hommaa kun juotospaloilla. Miksi näin viimetinkaan? Morsiamen puku tulee vasta tänään ja korun pituus pitää vielä siihen sovittaa. Omakaan koruni ei ole vielä valmis, kun tarvikkeet ovat vasta matkalla. :D Ei tuu kiire, ei..

Menen lauantaina kampaajallekin, että on sit entistä nätimpi tukka. ;) Kampaaja kysyi, että olisko mulla jotain helmiä, mitä vois hengettömillä kiinnittää hiuksiin..Ai olisko mulla helmiä?!?! No, eipä hän tiennyt mun harrastuksesta. Pyysin yhtä hengetöntä testikappaleeksi, mutta harmilloisesti ei semmosia helmiä, mitkä siihen sopisi, löytynyt juuri mitään. Lanka on melko paksua ja sitten kun siinä on vielä ne kiemurat, niin eipä se mee mistään läpi. Taidan tehdä semmosen, että pujotan ne helmet lankaan ja meenkin sen kanssa sit sinne..tai sitten kierrän lenkit päihin, niin sais ne ainakin siitä sitten kiinni. Kivihelmet taitaa olla liian raskaitakin.

Ai niin, se hermoilevan kaason pelastus. No se on tietenkin rauhallinen morsian. :) Kattelen muuten jos illalla ehtisi jotain kuvia tänne saada..viimeistään sitten huomenaamulla kun on hyvin ansaittu vapaapäivä.