Näitä kuvia olisin halunnut tarjoilla teille jo aiemmin, mutta aattelin, että jos teistä joku kuitenkin sattuu olemaan tullissa töissä, niin sitten mut pongataan tarkasteluun lentokentällä.. Melko epätodennäköistä, mutta kuitenkin periaatteessa mahdollista. :o) Helmeilyn parissa tuli shoppailtua sekä fyysisissä kaupoissa että sitten nettikaupoissa. Tässä vain osa saaliista.

ameriikanostokset024.jpg

Akvamariineja koko kuvan täydeltä. Osa FMG:lta, osa jostain muualta. Ylimmäiset pallerot ovat kooltaan peräti 18mm - minkä paikan mää koko nauhalle mahdan ikinä keksiä. :) Laatu on noissa ylimmissä vähän mitä sattuu, mutta se oli jo ostettaessa tiedossa. Alimmaiset sitten parempia..ja aika ihania muutenkin.

ameriikanostokset003.jpg

Makeanvedenhelmikokoelmani. :) TIP:lta, FMG:lta ja jostai muualta..en muista enää kaikkien ostopaikkoja.

ameriikanostokset028.jpg

Tämän pienen hetken oli aurinko oikein paikalla ja kuvasta tuli oikean värinen. :) Ylhäältä lukien: amatsoniitti, fancy jaspis, feikki-turkoosi, vuorikristalli, savukvartsi, kirsikkakvartsi, savukvartsi, fluoriitti, karneoli, savukvartsi. Sileät pyöreät vuorikristalli ja savukvartsi, feikki-turkoosi ja fancy jaspis ovat kooltaan 10mm. Nää on FMG:ltä, Eagle Gemstonesta ja Bluesage Beadsista.

ameriikanostokset032.jpg

Nauhojen lisäksi mukaan tarttui swarovskeja, kividonitseja, Hill Tribe -hopeaa ja erinäköisiä korunosia. Vaijereitakin näytti olevan useampi puola. Tuo ht-sydän on aivan tajuttoman kaunis, katsokaa vaikka. Alimmaiset pyöreät swarot 8mm kooltaan, ylimmäisenä 8mm rondelleja.

ameriikanostokset038.jpg

*krapula*