Aivan mainiosti olisi ollut aikaa päivittää tännekin jotain katsottavaa, mutta nyt aikalailla innostuksen puutteesta on sekin jäänyt tekemättä. Tänään oli supertuottoisa päivä korurintamalla..tilauksia olis sisälläkin, mutta raaka-aineet seilaa maailmalla ja SE ei ole inspiksen tullessa ollenkaan mukavaa.

Juhannus meni kotinurkissa rauhallisesti; on syöty hyvin, saunottu savusaunassa ja lilluttu paljussa. Vielä pieni rutistus töissä ennen lomaa..tässä vaiheessa on vielä niin kivaa kun kaikki loma on siellä edessäpäin odottamassa.

Kuvia olis nyt useampia, mutta taidan säästää ensi viikkoonkin jotain; maistiaiset tässä ensin.

Rakkaudella vol. II

Kaulakoru, jossa on hempeän värisiä ruusukvartsinugetteja ja muutama diskopallohiottu pyöreäkin helmi. Keskellä killu sydämellinen Balin helmi. Tää oli tehty ajatellen yhtä tämän kesän morsiamista, mutta katsotaan nyt, meneekö onnittelukortin väliin tämä vai joku muu. Sulhanen ei kuitenkaan saa muuta kuin lämpimiä ajatuksia. :o)

Möhkylä

Toinen kaulakoru samaan tunnelmaan; vuorikristallieja ja fluoriittia.

Summer Flower

Viimeisenä tällä kertaa Treasure Island Pearlsin mv-helmisekoituksesta koottu kaulakoru, jossa roikkuu kesätunnelmaa tuomassa auringonkukka. Mukana joukossa myös pari rypistettyä Hill Tribe -hopeahelmeä.

*naurukohtaus*

Jack huuteli tuolta aulan puolelta, että hiustenleikkuu jäi vähän kesken kun kone oli (taas kerran) ylikuumentunut ja sitten kun se kuumenee, se ei enää leikkaa. Minä tästä totesin, että tuus näyttää..justjoo..pyysin, että jos se sitten pelin ajaksi edes laittaisi pipon päähän.