Aika tarkkaan vuosi sitten sain kummitätiltäni korun, joka jäi mulle odottamaan päivää parempaa. Koru oli alunperin kuulunut hänen anopilleen ja jäämistöä jaettaessa, tämä koru oli lykätty hänelle. Käyttöä ei kuulemma juuri ollut. Aika kului ja koru pysyi hautautuneena verstaalle, kunnes syksyisen remontin yhteydessä se taas tarttui silmiini. Niinjuu..tällehän piti joku muutos tehdä!

Rohkeasti kysymättä ja tarkistamatta mielipiteitä kummitätiltä, lähdin muutosta toteuttamaan. Aattelin kuitenkin, että ehkä jotain alkuperäistä tunnelmaa on hyvä säilyttää ja jotain näyttävääkin vois tulla kyseeseen...

Anitta

Anitta

Tästä lähdettiin. Fasettihiottuja mustia lasihelmiä ja muovisia välihelmiä pujoteltuna siimaan ja kiinnityksenä (oletettavasti) hopeoitu lukko. Koru oli varsin "tymäkkä"; ei juuri taipunut mutkalle.

Anitta

Musta sai kaverikseen Crystal Copper -sävyisiä Swarovskin kristalleja muodoissa bicone, helix ja aquiline, maltillisesti hopeaa ja lisäsin pari mustaa onyksiakin tuohon riipuksen molemmin puolin.

Anitta

Yllärinä joukkoon liittyivät myös nää korvikset, joista tulikin oikeen kivat, vaikka itse sanonkin! Tällä tyylilla taidan omat jouluaattokorviksenikin tehdä! :o)

Parasta kaikessa kuitenkin oli se, että saaja tykkäsi korustaan!
Kivaa! :)