Onneksi tää päivä on mennyt äkkiä ja tekemistä on riittänyt. Matkalaukuissakin on jo vähän täytettä..aika laiskasti on kyllä tuo pakkaaminen mennyt. Ryhdistäytyä pitäisi. Tänä aamuna olin taas kuuden jälkeen ylhäällä ja sain ihastella taas sateenkaaria, joita tällä kertaa oli kaks rinnakkain. Lähdettiin viemään jo aikaisin siskon muuttokuormaa Pohjammaalle. Ihan kiva koti siellä oli odottamassa, mun mielestä hauskinta olivat sen asunnon järjestyssäännöt, jotka olivat vuodelta 1962.

Soitto ja laulu on kielletty tiettynä aikana.

Parvekkeella ei saa säilyttää riistaa.

Huoneistossa on ryijyn pesu kielletty. (Ylex Iltapäivän kuuntelijat tietenkin tietävät, mitä se ryijy oikeasti tarkoittaa...)

Pyykin peseminen kielletty, lukuunottamatta pientä pyykkiä.

..ja monia muita elämää tarkoin ohjaavia sääntöjä. :) Olisko aika pienelle päivitykselle?

Seuraavalle kolmelle viikolle on odotettavissa sään puolesta melko kesäistä fiilistä. Jo esiinhaetun syystakin saa varmasti jättää kotiin. New Yorkiin on luvattu +30 C ja Merrimackiinkin seuraavalle 10:lle pvälle kuumaa joskin myös kosteaa ilmaa. Kesäkesä! :P

Laukkuun on muuten nyt sitten pakattu myös koruntekemisvälineitä. Mietin ja mietin, että otanko niitä mukaan vai annanko inspiksille sijan vasta sitten kotona. No, eikös tää ihan hyvä päätös ollut..jätin helmet kotiin ja mahdutin pieneen meikkipussiin tarvittavat pihdit ja leikkurit, muutaman lukon, kiinnityshelmet ja niiden suojuksia ja pienen pussin Balin välihelmiä ja pieniä hopeahelmiä. Vaijerit ja langat saa paikanpäältä samoin kuin ne muut, varsinaiset, helmet. Jos vaikka tulee hankittua (siis tietty ihan vahingossa) joku vaate, joka kaipaa korua seurakseen, niin sen koruajatuksen voi, jos haluaa, toteuttaa siinä sitten heti. :D

Mitäs tässä sitten..nyt on lompsa lyönnis (sanoi muuan mies kesällä Västeråsissa), passit on voimassa ja lippuja ei oo unohdettavaksi tällä kertaa tulostettukaan. Hyvää matkaa meille molemmille ja blogi hiljenee ehkä muutamaksi päiväksi. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä on varmasti sitten paljon raportoitavaa, jos en konetta mistään sitä ennen pongaa. Mukavaa ja oikein syksyistä syyskuun alkua tänne.