Jaiks, Satuhelmi laittoi viikonlopuksi sellaisen alemyynnin pystyyn, että aivan heikottaa. Ja siis heikotti niin, että sorruin jopa kahdesti. Ensin pelkkää tarpeellista ja toisella kertaa kaikkea ihanaa vaan...*inlaav*

Viikonloppu on mennyt ketjukursseilla. Mulla ei ole kotona mahdollisuuksia sahata lenkkejä saati veivata niitä, joten käytän kurssiajan tehokkaasti näiden parissa. Punottuakin tuli jonkun verran, mutta taidan esitellä niitä vasta myöhemmin, ettei tule pilatuksi hyviä yllätyksiä. ;) (Kyllä, se voit olla juuri Sinä!)

Parin viikon päästä vietetään lähiseudulla häitä, joidenka morsian on jo saanut omat korunsa jouluksi, työn alla on morsiamen äidille jotain ja seremoniamestarin kaulakoru olisi tässä. Sanotaan vaikka että tää on vol. 1; katotaan kuin käy.

InkanjaMarikankorut010.jpg

InkanjaMarikankorut014.jpg

Tämän onyks-nauhan esikuvana on ollut aiemmin esitelty kaulakoru. Riipushelmen on korun tilaaja itse valinnut ja kimallusta piti ehtottomasti myös olla mukana. Swarovskin Helix -kristalleja en ole aiemmin käyttänytkään, mutta näissä on muutamat ja samoin tämän setin korviksissa, joista ei kuvaa ole. Onyksit ovat kooltaan 8 ja 10mm.