Herkkuja on tässä kolme päivää syöty ja tää päivä olis vielä edessä. Määräänsä enempää ei voi kinkkua ja laatikoita ja rosollia ja kalojakaan syödä, mutta kerran pitää vielä yrittää. Illalla tehdään sitten pizzaa (jostain muusta kuin kinkusta) tai sitten jotain muuta ihan muuta. Ihanan rauhallista on ollut tämä joulunaika. Aattona meitä oli kutsuttu neljäksi saunomaan ja siitä jatkamaan aattoiltaa ja siihen asti vietin päivää vain ja ainoastaan sohvalla. Ainoa tekeminen oli se, että sytytin uusia tuikkuja sammuneitten tilalle. Rentouttavaa. Olen nukkunut merkillisen paljon. Yleensä oon aamuisin tikkana hereillä ja saatan jo ennen seiskaa olla leiponut, pessyt pyykkiä ja kokkaillut muuten vaan..eilen ja tänään kello oli yli kymmenen kun heräsin. Joululla on ihme vaikutuksia.

Olin ollut ilmeisesti huomattavan kiltti koko vuoden, koska kuusen alta löytyi mitä ihanampia juttuja. Heti on kerrottava ääneen, että näköjään mää en enää saa koskaan itse koruja lahjaksi, vaikka niitä melkein pyytäisin ja vihjailisin. Olisi tietenkin reilua esitellä kaikki paketit, mutta haluan nyt näyttää kuvat parista taidonnäytteestä. Siskoni on mestari kutimia heiluttelemaan ja sain häneltä sukat herkullisesta raitalangasta ja - ah - kauan ihastelemani kolmiohuivin alpakkalangasta.

 joululahjat006.jpg

joululahjat005.jpg

Huivi on tehty Ullaneule.netin Minttumaari-ohjeella. Tämä on niin kaunis, että..!

Siskoni sen sijaan oli ihmeissään kun ei saanut minulta korua lahjaksi. No, kävi siten, että hänen poikaystävänsä tilasi minulta korun hänelle ja en sitten viitsinyt toista tehdä, ettei mee liian koruiluksi koko joulu. Pitää korjata kuitenkin tää asia, koska korua ilmeisesti hän salaisesti toivoi. :) Siskolle tehty koru esitellään täälläkin kunhan vain saan sen kuvattavaksi. Se valmistui sunnuntai-iltana ja en ehtinyt sitä enää kuvata.

Yhden lahjan voin täällä esitellä nyt kun sen saaja on toivottavasti saanut pakettinsa jo auki. Tämä lähti vara-äitille New Hampshireen ja yritin toteuttaa hänen toivettaan saada vähän tämän tyylinen koru.

tatinjoululahja007.jpg

tatinjoululahja005.jpg

Ketju on Piinaa 0,8 mm hopealangasta 2,5 mm veivillä. Riipuksena on valmiina ostettu juotettu kolmio, jossa roikkuu yksi vuorikristalli, kolme savukvartsia ja kaksi Swarovskin kristallia. Kelpaisi itsellekin. :o)