Kun on koko päivän puhunut ja puhunut ja puhunut asiakkaiden kanssa, ei näin illalla jaksa keskusteluista innostua muutamaa ynähdystä enempää. Lomien ja muiden sopivien sattumusten summana on se, että me mennään eteenpäin aika minimimiehityksellä koko kesä..ensi viikon on pakko olla iisimpi kun on enemmän väkeä. Sitten muutamaan viikkoon mun ei tarvitse miettiä koko asiaa, sillä lomaan on aikaa enää viikkoa! Reissuja on taas tulossa..voiskohan jo kaivaa matkalaukut esiin. :)

Viime viikonlopun aherruksesta voisin vielä pläjäyttää muutamat kuvat esille.

Akvamariinisetti

Akvamariineja

kaulakoru-korvissetti akvamariinista ja lasirondelleista. Tästä tuli kovin kesäinen, vaikka alkuun mietitytti tuo akvamariinien Ö-laatu. Aika näpsäkkä! Ja muuten tämä on jo paremmilla laitumillakin!

Särmää

Särmää

Tästä tuli äärimmäisen mukavannäköinen vaikka ennakkoon mietin noita käsittämättömän rumia mv-helmiä..että saako niistä yhtään mitään. Ja sai! Ja vaikka mitä kivaa! Hill Tribe -kaunistuksia löytyy helmien joukosta.

Rakkaudella

Rodokrosiittihelmi löysi arvoisensa paikan vuorikristallien joukosta. Kepeää kesätunnelmaa!

Seuraavaksi täällä on tarjolla todnäk askarteluja ainakin yhden postauksen verran. Kortteja pitäisi tehdä juhlaan jos toiseenkin..siispä töihin!