Melkein koko viikko on mennyt blogihiljaisuudessa. Eipä tuo varmasti oo kenenkään eloon vaikuttanut. Flunssa ei ottanut talttuakseen ja otin viikon tehtäväkseni suunnilleen laiskotella kaikki ehtoot. Harmittaa niin vietävästi se, kun iltaisin pääsen kotiin, on jo niin hämärää, että mm. valokuvaaminen ei onnistu. Hmph. Verstaalla oon vähän jotain touhunnut, mutta nyt ideat ovat pyörineet enemmänkin joulukorttiaskartelun ympärillä. Viime jouluksi suunnitellut lahjalapaset sain  myös neulottua valmiiksi ja ovat enää huovuttamatta. Jei!

Joku ilta harmistuksissani etsin freeware kuvankäsittelyohjelmaa. Jonkun sitten löysinkin ja jos kerran tarkoitus on ehkä kirkastaa kuvaa ja ehkä rajata sitä, niin tämä Photofiltre on varmaan ihan käypä. Koulussa oon joskus paljonkin leikkinyt Photoshopin kanssa, mutta koska se leikkiminen jäi niitten seinien sisälle enkä sen jälkeen ole sitä juuri päässyt käyttämään, niin olipa sitten kaikki termit ja sanat ja toiminnot aivan hakusessa..ihan piti huokailla, kun ihmettelin niitä. Uudestaan pitäs tommoset koulut käydä.

Allaoleva kuva on otettu ulkona joskus vähän ennen kuutta illalla. Ylempi on neitseellinen ja muokkamaton väreiltään, alempaa on vähän kirkastettu. Jospa tämä tästä iloksi muuttuisi tämä valokuvaaminenkin..viimeistään sitten keväällä.

onyx_crystal005.jpg

onyx_crystal005-1.jpg

Kaulakorussa on onykseja, Balin hopeaa ja Swarovskin rondelleja..tietenkin sävyssä crystal silver shade.

Huomenna ja sunnuntaina olis taas hopeakurssia ohjelmassa. Lankavarasto hupeni viimeksi niin, että nyt taidan tyytyä lenkkien käyttämiseen kun tämän kuun (mun kuukausi menee 15. pvästä 15. pvään) budjetissa ei näytä olevan enää toista hopealankakasan mentävää aukkoa. Onneksi kädentaitomessut on vasta ens kuun puolella. :o)