Aikaerosta toipuu vain nukkumalla. Alku oli lupaava, New Yorkissa tuli valvottua myohaan ja unikin maittoi melko pitkaan aamulla..no, edes kuuteen. Nyt ma menin tassa vahan takapakkia kun tultiin tanne. Eilen pilkin sohvalla kahdeksasta eteenpain ja 5:36 oli pakko nousta ylos. Jack oli kylla niin viisas kun se koitti siirtaa rytmia jo kotona. Valvoi aamuyohon ja herasi joskus puolenpaivan aikaan..tuolla se jaksaa viela nukkua kun maa koitan keksia jotain hiljaista tekemista. Yleensa siina sen viikon verran menee, etta koko seitteman tunnin aikaero on voitettu ja zombie-fiiliksista paasty eroon. Taa talo muuten lahtee suomalaisen mittapuun mukaan tosi aikaisin liikkeelle..hautatervat oli jo odottamassa keittiossa.

Arvatkaas mita me tehtiin eilen. EI MITAAN! :) Ulkona kavin sen verran etta postilaatikon tyhjensin ja sitten terassilla grillattiin illalla. Taalla ei oikeastaan mihinkaan voi lahtea ilman autoa..pienenpienen kavelylenkin tuossa pystyy heittamaan, mutta laiskotti kylla sekin eilen..:) Tata se lomailu on.

Oon tasta lahdossa Manchesterin lentokentalla kaymaan tatin kanssa. Tarkoitus on hakea joku kulkupeli, etta paastaan tanaan ostamaan mm. shampoota. Te ette haluaisi nahda mun hiuksia just nyt. ;) Lisaks mulla unohtui yopaita kotiin ja lempparikengat oli pohjasta halki kun niita kotona viimeks jalkaan laitoin. Palataan tanaan viela myohemmin asiaan..taytyy se auto ainakin esitella teille. Mukavaa paivanjatkoa ja kiitos blogivieraille!