Tässä pohdin tovin jos toisenkin, että pitäiskö tätä viikonlopun satoa päivittää myös tänne. Mielessä on jo noi joululahjat, mutta jotain tekis mieli kumminkin tännekin näyttää. Tänään käytin suurimman osan ajasta tohon kanssa pelaamiseen ja tein korupiikkeja loppuvuoden tarpeiksi ja lisäksi juotin lenkkejä kiinni ja osaa jo vähän taoinkin. Piikit otti vähän rummussa nokkiinsa ja menivät mutkalle, mutta kaikki säilyi ehjänä kumminkin.

su_211007016.jpg

Ketjujakin todistettavasti kokosin. Näitten lisäksi pätkä piinaa ja pari muuta yritelmää. Vasemmalta Telaketju, Olivia, Kalanruoto ja toinen Olivia.

su_211007019.jpg

Aiemmin esitelty tähti jalostui taas hieman ja sai ylleen heavy duty -patinoinnin. Kyllä se ne helmetkin saa, kunhan kerkiän...

su_211007021.jpg

Eilen P&L kutsuivat luokseen iltaa viettämään. Nautin lasillisen (siis vain yhden) punaviiniä pitkästä aikaa ja voih, taas oli tukka aamulla sekaisin. Not kiva. P oli laittanut pöydän klupuseksi ja tarjolla oli uusia makuelämyksiä. Maa-artisokan sydämiä (vai mitä ne on..?) en tunnusta ennen syöneeni, mutta nyt ne oli sekoitettu salaattiin ja namnam, että maistui. Lisäksi kaprikset yhdistettynä pelkkään perunaan ja aurinkokuivattuun tomaattiin ilman mitää soosia..erinomaista iltapalaa. Harvemmin myöskään tulee syötyä vuohenjuustoa tai ilmakuivattua kinkkua ja nekin vielä tuli eilen koettua. Kiitos vaan, kyl oli hyvää. :)