Kiersin töitten jälkeen kaupungilla ja kävin mm. Tiimarissa. Nyt kun omat joulukortit on jo annettu postin huomaan viime viikolla, niin oli mukava seurata viimehetken paniikkia askartelutarvikehyllyjen edessä ja korttitelineillä. Sanomattakin oli selvää, että se kaupan ainoa korttiteline oli naisitettu täysin ja isoja nippuja siirtyi ostoskoreihin. Vuosi sitten samoihin aikoihin Tiimarissa jouduin jonkun naisen joulustressin kohteeksi kun nappasin ilmeisesti viimeisen purkin sitä hänen kimalleliimaansa, jota hän tarvitsi vielä korttien askartelua varten. Tällä kertaa ei ihan samaa ilmiötä ollut havaittavissa, mutta ilmassa oli toki lievää kireyttä.

Paikallisesta Tiimarista pitää myös kertoa tarina putiikin myyjättärestä. On aivan sama, mitä olet ostamassa häneltä, mutta aina kassalla tulee tarjous siitä, että "jos nyt otat näitä viiskymmentä, niin se maksais vaan vitosen" ja kädessä on yksi kappale kyseistä tuotetta. Hänen ohitseen ei pääse ilman, että jonkun lisätarjouksen se ostoksista aina tekee..olin ostamassa kerran servettejä ja löysinkin halvennuskorista sopivan paketin, 0,40 e. Kassalla myyjätär huomautti, että "löysithän ne kahvi- ja ruokaliinatkin sieltä." En, kiitos, en tarvitse muuta kuin nämä servetit.

091207_korut009.jpg

Korviksissa mustaa onyksia ja jotain GemMallin jaspista..olisiko ehkä myyntinimi ollut fireworks jasper.

091207_korut017.jpg

091207_korut016.jpg

En osannut päättää, kumman kuvan laittaa tänne, joten saatte molemmat. Samaa ilotulitejaspista, rodoniittia ja yksi Swarovskin kolikkomallinen kristalli.

091207_korut047.jpg

091207_korut049.jpg

Näköjään samaan settiin sopivat kaula- ja rannekoru, joissa käytetty botswanan akaattia ja mustaa onyksia sekä hopeahelmiä.

091207_korut054.jpg

091207_korut055.jpg

..ja vielä näitä riittää. Viimeisenä makeanvedenhelmistä, Hill Tribe -sydämestä ja Swarovskin pienistä kristalleista tehty kaulakoru. Yksinkertaisuudessaan aika herttainen.