Tää viikko on onneksi mennyt eteenpäin näinkin nopeasti. Tänään on jo torstai, jee. Aamut ovat olleet kylmiä, niin kylmiä, että sanomalehdenhakureissulle on tarvittu jo takkia. Tänä aamuna 06:30 näytti kumminkin näin komialta. (jees, ai nou, horisontti on vinossa.)

sateenkaari004.jpg

Pakkaamista en oo aloittanut vieläkään. Tuliaisia on tässä hankittu ja tänään tuli pieni takaisku. Täytyy huomenna jostakin etsiä Kalevala Korun Lumikukka-sarjan hopeinen rannekoru. Tätini on kerännyt tuota sarjaa ja jos nyt viimeinen tulis sit se puuttuva pala. Tilasin tän yhteen liikkeeseen ja olin ajoissa liikkeellä, muttamutta..ainakaan tänään se ei vielä ollut tullut ja onhan tässä sitten vielä huominen. Toivotaan, että löytyy eikä tarvii jättää sen varaan, että kentältä semmonen tulisi vastaan.

Muita (vakio)tuliaisia ovat Fazerin sininen suklaa, lakritsi ja hedelmäaakkoset sekä jälkiuunileipäviipaleet. Kerran kuljetettiin sinne maksamakkaraakin, mutta sit oli niin hiki tullissa mennessä, että en toista kertaa viitti. :D Kulkeehan siellä nyt mitä tahansa, mutta silti oli pientä jännitystä ilmassa..jos ne kumminkin sattuu kysymään, että onkos mitään maksamakkaraa laukussa.

Tänään sain yhdeltä internetystävältä ostosvinkin Manhattanille. Kliks. Jack jo tarjosi paperipusseja mukaan, että jos iskee hyperventilaatio. Kiitos Päivi, jos täällä käyt! :) Huomenna saadaan vielä vieraita illalla ja taidankin tästä siirtyä leivontatouhuihin. Muffinssit on jo tehty ja tänään teen niitten kaveriks juustokakkua ja pekonipiirakkaa.