Tanaan se on, 9/11 6. vuosipaiva. Keijo Tuplavee tuolla juttelee telkkarissa ties kuinkamonennetta kertaa tana aamuna. Ihanaa kun nyt jo uni maistuu vahan pidempaan aamulla, tanaan kello oli jo yli 7:30 kun herasin. :) Taalla ei ollut muita kotona kuin Jeppe. Eilen aamulla oli Jeppekin kadonnut jonnekin, mutta se olikin lahtenyt hoitoon. Eilen se oli hoitopaikassa vaan puoli paivaa kun toinen puoli meni groomingissa. Nyt on puhdas koira. :D

Sitten niita kuvia eiliselta..kuten nyt voitte huomata, niin mitaan kaupunki-ihmisia me ei valttamatta olla. :o) Melko maalaisfiiliksella mentiin eilenkin ja niin mukavaa oli.

IMG_0113.jpg

Keli oli vahan persiista. Tarkoitus oli ajaa sinne ylosylos pohjoiseen maisemareiteille, mutta taa ilma ajoi vahan toisiin ratkaisuihin. Ei siella olis mitaan nakynyt, kun alempanakin oli nain pilvista.

IMG_0116.jpg

IMG_0119.jpg

New Hampshire on jossain maarin kai kuuluisa naista katetuista silloista. Meidan pienen mittakaavan karttaan oli merkitty kaks siltaa. Toinen loytyi, mutta se oli remontin alla ja siten suljettu. Se olis ollu komia, varmaan 250m pitka ja melko korkeella viela. Toista siltaa ei ikina loydettykaan. Taa silta loytyi ihan vahingossa, 50 mph (=80 kmh) vauhdista akkijarrutus tyyliin "Tossa luki covered bridge!!" ja tama loytyi semmosen kinttupolun paasta. Sopoa. :) Toinenkin silta loytyi vahingossa, mutta se ei ollut nain sopo.

Wendy's old fashioned hampurilaiset neliskulmaisilla pihveilla ovat nyt aika korkeella mein top -listalla. Limpuissa ei oo mittaan majoneesisysteemeja, vaan piffit 1-3, juusto, tomaatti, sipuli, salaatti ja namnam! Isosta juomasta riittaa pidemmallekin matkalle.

IMG_0121.jpg

Viela yks kuva, kerta kiellon paalle. Naita yllattavia maisemia tuli vastaan vahan siella sun taalla. Miten nyt sattuikaan tuohon tommonen tyyni hetki. Taakin lampi oli aika vaikuttava ja sijainti oli Lyme, NH. Lammelle johti kaks tieta, jossa toisessa luki "Public Access" ja toisessa "Lyme residents only." Outoa. Jos haluatte jonkun telkkarivertauksen tahan lampeenkin, niin Sinkkuelamaa Carrien heilan Aidanin mokki olis voinut olla ton lammen rannalla mettassa..siis olis voinu, jos olis. :D

IMG_0145.jpg

Tanaan Jack ehdotti Old Navy -paivaa. Sopii mulle hyvin, enemman kuin hyvin. Tati oli jattanyt Boston Globen auki keittion poydalle siita kohden, missa kerrottiin Tiffany & Co:n nayttelysta Natick Mall'ssa. Siella olis kakstoista korua naytilla ja ne on jotenkin jollain tapaa "kuuluisia." We'll see, we'll see... Olishan se komia nahda.