Mun sisko oli marraskuussa kaymassa taalla ja lahetin sen sitten kaymaan paikallisessa Tiimarissa. En ymmartanyt kun se kertoi, etta "siella on monta hyllyllista niita, en ma osaa ostaa sielta mitaan" etta miksei sielta muka mitaan osaa ostaa..Mutta nyt ymmarran. :) Tiimari oli kooltaan semmosen pienen Prisman kokoinen..no, helmia ja korutarvikkeita tasta oli vain ehka nelja hyllynvalia, mutta oli siella silti vahan hukassa. Jos ostoslistalla on vain sterling hopeisia-osia, kivihelmia ja makeanvedenhelmia, niin sitten ei tanne kannata menna, mutta lasihelmia on sitten jos jonkinmoisia..! Mulla oli taas Jack seurana, joten koitin selvita pikaisesti. :o)

ostokset_01008.jpg

Vasemmalta lukien: 12mm ruusukvartsipallerot, kaksi nauhaa helmiaisnappeja ja nauha lasirondelleja. Naa ei oo taysia 16'' nauhoja, paitsi tuo lasirondellinauha, hinta oli $3.99-5.99/kpl.

helmiostokset_1001.jpg

Sitten ne New Yorkin helmiostokset. Olin siis melko maltillisesti liikkeella. Nauha ihanoita ihanoita makeanvedenhelmia, hassun mallisia mustia onykseja ja fasettihiottuja Botswanan akaatteja. Mv-helmet oli $8.50, onyksit $11 ja botswanan akaatit $12 jos oikein muistan.
Ja siis 10% veroja paalle. :/ Lisaksi ostin halvennuskorista jonkun nauhan, jossa luki etta blue topaz, mutta naytta enemmankin varjatylta kvartsilta. Se on tollai pussissa ja irtohelmina, joten en jaksa alkaa taiteilemaan kuvan kanssa. Eika ne oo mitenkaan ihmeellisia...

Lisaksi laitan viela linkin yhteen kuvaan. Eagle Gemstonesta tehty kimppatilaus tuli eilen kotiin ja sen ihanuudet on taalla kans hipeloitavana. Worth every penny! Tanne lahtee viela tanaan/huomenna yks tilaus, joten joku nopea jos haluaa muutamalla tuotteella viela mukaan, niin paase kylla. :)

Shoppailin tanaan kirjakaupassakin. Pari helmeilylehtea lahti kainaloon ja yks kirja..sieltakin olisi voinut ostaa kakskymmenta erilaista kirjaa, mutta joku raja tassakin hulluudessa taytyy olla. Onneksi naa kaikki pitaa kantaa taalta kotiin, joten omissa hartioissaan sen ahneuden sitten tuntee. :)