Mun on verstas toista viikkoa pois käytöstä, kun siellä tehdään pientä pintaremonttia. Tietenkin hyviä ideoita olis nyt vaikka kuinka ja olen tehnyt senkin, mitä en hetki sitten olisi itseltäni vielä uskonut - kirjoitin ideoita ylös. Yleensä verstaalla mennään fiiliksen mukaan, mutta nyt oli kertakaikkiaan pakko ottaa kynä ja paperi eteen. Sitten kun vielä pääsisi tekemäänkin jotain..jee, kivaa! Naputuksesta ja kirosanojen määrästä päättelen kuitenkin, että kyllä tuolla jotain valmistakin syntyy ja ehkä pian pääsen muuttamaan takaisin.

Ja koska ei ole mitään esiteltävää korurintamalta, niin esittelenkin pitkästä aikaa ostoksia! Sain eilen käsiini pullottavan muovikassin täynnä aarteita. Painoa nyssykällä oli 3,4 kiloa, joten voitte kuvitella, miten pitkäksi aikaa siitä sitten iloa riittää..aika pitkään! :) Ihanuudet on hankittu täältä. Ihan kaikkia aarteita en kuvannut, mutta tässä otoksia:

FMG-ostoksia

Ylhäältä alas: "red quartz" 12mm, aventuriinia nugetteina ja pyöreinä, "fancy quartz", karneoli (loistava löytö!!!), ruusukvartsi 10mm ja 8mm ja alinna posliinihelmiä, joita sain käsiini nyt ensimmäisen kerran. Aika valloittavia! Red quartz on kuvassa haaleamman punaista mitä oikeasti on..ja siinä meni muuten koon kanssa joku pieleen..en ajatellut, että 12mm helmi on noin suuri ja jos vaikka vertaa mustaan 12mm:n helmeen, niin tuo punainen näyttää kyllä jättiläiseltä, vaikka rinnakkain ovatkin mustan kanssa ihan samankokosia.

FMG-ostoksia

Ylhäältä alas: onyks 12mm, onyks 10mm, "snow quartz", "greystone", vuorikristalli, raidallinen akaatti, mv-helmiä x2, savukvartsi

FMG-ostoksia

Lisäksi laitan toisen kuvan noista mv-helmistä. Samalla koodilla voi siis saada jotain näin eriväristä...

FMG-ostoksia

Lisää posliinihelmiä, "turkoosi"-riipus ja lisäksi värjättyä "turkoosia." Näissä nauhoissa on aivan käsittämättömän kamala haju! Pitää pestä ja tuulettaa ne ennen kuin voi kuvitellakaan käyttöä.

FMG-ostoksia

..viimeisenä ne eniten fiiliksiä nostattavat. En ymmärrä miksi, mutta fancy jaspis on saanut mut nyt pauloihinsa. Mulla ei oo yhtään korua itsellä näistä helmistä tehtynä, mutta näitä nauhoja voisin hamstrata ja silitellä ja ihailla. Aivan äärettömän hienoja värejä ja juuri tämänhetkiseen fiilikseen sopivia. Mitkä lie..syyshormoonit.

Kiitos ja iso kukkanen vielä kuriirillekin! Tämä oli loistavaa palvelua! :)