Ihanan rentouttava viikonloppu ollut..ei suunniteltuja menoja, ei aamuheräämisiä ja nätti ilma! Eilen jopa tulin pyöräilleeksi hieman, reipasta. :) Korujen tekemisen lisäksi olen keskittynyt hömppäkirjallisuuteen tutumiseen. Ei nämä ihan harlekiinikamaa ole, mutta eivät kovin kaukanakaan siitä. :o)

Vuorikristallin kirkkautta

Kaulakorun HT-helmi

Joka-vaatteen-kaulakoru vuorikristallista ja hopeasta. Käytin viimeisen tuollaisen sekasikiö-Hill Tribe-helmen..vähän aikaa teki kipeetä, mutta aika nätiltä se tuossa näyttää. Voittaa laatikkonäkymän. :)

Kesä tule jo

Tätä kaulakorua oli perin hassu tehdä. Koru on purettu ennätykselliset kolme kertaa..ei tähän sopinut mikään kiiltävä, ei liiaksi hopeaosia..haastavaa oli! Satuhelmi korallit ovat kaikessa veikeydessään vaikeita yhdistettäviä mihinkään, joten tuloksena on tällaista riipivää yksinkertaisuutta. Pikkuiset mustat kikkareet ovat 2mm onykshelmiä.

Turkoosikorvikset

Näistä piti tulla kaverit edellisille. Joku saattaa ne siihen käyttöön kelpuuttaakin, mutta itselle joku tökkii vastaan. En ota käyttöön itse vaan tarjoan vastaantulijoille. :)

Hyvää äitienpäivää tasapuolisesti!