Hui, joulukuu jo näin pitkällä eikä vielä mitään merkintää täällä. Pahoittelen! Viimekertaiseen viitaten - kiitos teille, jotka paransitte mun joulukalenteriongelman. Nyt on saatu suklaata syödä joka päivä Lighting McQueenin luukkujen takaa ja jännitystä aattoa kohden nostatettu myös Veikkauksen kalenterin avulla. Ei näytä ollenkaan huonolta, ei lainkaan.

Verstas on pyörinyt lähes päivittäin ja joulupukkia oon saanut auttaa ihan isolla kädellä. Jee, se on mukavaa. Täällä onneksi taas maa on yön aikana muuttunut valkoiseksi..valtava piristysruiske! Esittelen tällä jotain hyvin yksinkertaista..värit ovat nyt häipyneet täysin tai niitten käytössä on tullut muuten mitta täyteen.

Lisää mustaa

Kaulakoru onyksista ja turmaliinikvartsirondelleista. Nuo rondellit on hautuneet laatikoissa ties kuinka ja kauan ja onhan nää onyksit nyt ehdottomasti niitten kavereita! Putkihelmi on Balin hopeaa.

Onyksia vain...

Onyksia vain...

..ja sitten pelkää onyksia kera Balin hopeisten osien. Saatte katsella kahta epäkelpoa kuvaa tällä kertaa, toinen tyhmä ja toinen muuten vaan sininen. Plääh, tätä pimeyttä.

Sitten toinen ylläri! Helmetissä on pyörimässä Tonttu-SHY "piristämisrinki" näin joulun alla ja mun Salainen Tonttuni on ahkeroinut niin, että tänään sain paketin kotiin. Laatikossa oli oikeasti viisi eri pakettia, yksi oli lupa avata nyt ja loput jää sitten aattoon odottamaan..sikälimikäli maltan...

SHY:n lahja

Onneks tän sai avata ennen joulua! Piparitaikina on sulamassa (jee, löysin sattumalta pakastimesta!) ja tänään meillä syödään ankka-pipareita vielä!

Jatkamme tonttuilua, kiitos kävijöille! :)