Oikein leppoisaa viettää töissä tätä viimeistä elokuun viikkoa. Sekunnit tuntuu minuuteilta ja minuutit tunneilta..MÄÄ TARVIIN LOMAA. Matkalaukut ammottavat vielä tyhjyyttään ja pesukone jylisee, että Jack saa sukkia reissuun. Se eilen mulle sanoi, et täytyy varmaan huomenna lähteä sukkakauppaan..no, ehkä noi kotityöt on mun osalta jäänyt vähän vähälle. Aivan hullu leivontavimma on ollut, mutta pyykinpesu..nounou. Matkalla saadaan käyttää talon pesukonetta (toivottavasti) vapaasti, joten onneks ei koko kolmen viikon vaatevarastolla tarvitse varustautua.

Lähtöön on aikaa vajaat viisi vuorokautta. Hei me lennetään Finnairin suoralla lennolla Helsingistä New Yorkiin, joka tällä kertaa oli halvin mahdollinen reittivaihtoehto. Harvinaista, jopa vähän luksuksen oloista, ettei tarvii vaihtaa missään. Matka alkaa muutaman päivän ihmettelyllä New Yorkissa, sitten puksutellaan varmaan junalla Bostoniin, josta sit saadaan kyyti Merrimackiin. New Yorkissa on muutama juttu, mitä pitäisi ja mitä haluaisin nähdä. Oon kaupungissa kerran ennen käynyt ja mieleen jäi lähinnä se, että katsottavaa ja ihmeteltävää riitti joka kadunkulmassa. Jack vaatii päästä Vapauden Patsaalla käymään eikä sitä haittaa edes se, että patsas on kai ollut suljettuna 11.9.2001 lähtien..patsaalle pitää päästä. Lieneekö tuo nyt niin ihmeellinen...

Liput on hankittu jo Nascariin sekä mulla on jalka- ja käsihoitoaika varattuna. Lisäksi siinä kylällä on semmonen pieni autonäyttely, jossa pari vuotta sitten päästiin jo käymään. :o) Nautittavinta tässä lomassa toivottavasti kuitenkin on se, että siellä saa vaan ihmetellä ja olla ja oleskella..yleensä matkalla pakkaa kauhia stressi siitä, että "täällä ollaan nyt niin ja niin vähän aikaa, että ne ja ne pitää nähdä ja kokea ja tehdä.." Tuolla on kumminkin tutut nurkat ja tutut ihmiset ja jos tuntuu siltä, että tänään ei huvita kun maata sohvalla, niin sekin sitten on mahdollista. Eikä se harmita, että meni taas yks lomapäivä ei-mihinkään. Leppoisaa sen olla pitää. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin sitten autolla tulee tehtyä semmoisia päiväretkiä niin kauas kuin päivässä nyt pääsee käymään.

Nää on parasta matkakuumeenhelpottamislukemista. Täytyy vielä tää lentolaukku mitata, onko se sen kokoinen, että sen saa koneeseen mukaan. Ruumaan en tuommoista kaunokaista raaski laittaa, vaikka se Pori-Helsinki-väliä onkin siellä matkustellut..senhän voi vaikka tulla kylmä.

laukku_oppaat013.jpg