Tarjolla tällä kertaa todella sekalaista seurakuntaa. SHY:ni lähetti minulle perjantaina pääsiäiskortin sähköpostiin. Kiitos siitä, SHY! Kortissa oli linkkivinkki yhteen pääsiäismäiseen reseptiin, joka sitten pitikin heti testata. Mämmimuffinseja, silvuplee! Reseptin löydät täältä.

Mämmimuffinsit

Sitten on juhlittu siskon synttäreitä. Lahja löytyi koruvalikoimasta, mutta on jo täällä aiemmin esitelty. Kortti tuli yömyöhällä väkerrettyä - onnistumisen riemua!

Siskon synttärikortti

Lopuksi vielä pari ostoskuvaa saapuneesta FMG:n paketista. Klikkailin päämäärättömästi makeanvedenhelmiä ostoskoriin ja tällä kertaa kävi tuuri - just semmosia möllyköitä tuli, kun mitä salaisissa unissani olin toivonut. Helmetin Nunnuli antoi vinkin akvamariineihin ja nekin olivat tosi onnistunut ostos! Hinta ja laatu täysin kohdallaan..halpaa ja hyvää samassa paketissa! Känjuubiliivtis?!

Freshwater pearls

Aquamarine

Nyt meillä lämpee leivinuuni ja ihmettelen hirvipaisteja keittiössä. Jotain punaviinikastiketta ehkä tiedossa..ehkä perinteistä katajanmarjajuttua..verstaalle ei enää tänään vaan nyt keskitytään gourmet'hen.