Syominen on aina kivaa. Joka ehtoo on vahan aina poofy-olo..ah, ihanaa, sit saa nakkileipaa kun on kotona. :o) Ennen kuin kerron aamiaistraditioista, niin kiitan blogivierailijoita; Laylaa, Jaanaa, Tuirea, Soilea, Annea, Kaisaa..hmm, nyt pitaa pinnistaa..no tietty sit muitakin blogiystavia, mutta halusin nyt noita muita vierailijoita erityisesti mainita. :) Kivaa, etta te kaytte taalla ja etta maa en turhaan pida muistivihkoa mukana ja kirjoita siihen juttuja paivan mittaan.

Siis se aamupala. No siita kahvista maa jo puhuinkin, sekin on alkanut maistumaan paremmalta. Yleensa kahvin kera menee jotain umpivaaleeta leipaa, johon paalle Philadelphia juustoa ja jotain lihaa, jos kaapissa on. Jackin piti saada Kellogs Frostiesia (..peliin Tiikerin tuot - niin tuot!!!) ja maa oon tykastynyt naihin jogurtteihin. Ne ei ehka oo paljon minkaan makuisia, mutta purkin tekstin mukaan rasvattomia jogurtteja ja niin ihanan paksuja ja lohkeilevia syoda. Ne tuntuu suussa kivalle. :o) On me sitten vohveleita paahdettu aamiaiseksi ja siirapin kanssa syoty niita. Ihan oma lukunsa oli sitten sen New Yorkissa hotellissa nautittu aamiainen. Siihen pitaa pyrkia, etta joku aamu jaksais semmoset hedelmasalaatit vaantaa..not!

Ennen reissua aattelin, etta sitten jokaisesta ulkona syodysta annoksesta pitaa napata kuva muistoksi ja tassa kun hain tahan postaukseen kuvia, niin en loytanyt yhtaan. Joka kerta on varmaan niin kauhia nalka, etta ei siina paljoa valokuvia ehdi miettia. Kahdesta ravintolasta oli vaan 'after' -kuvat. Hyvaa oli. :D Taalla on tietenkin vahan syoty ulkona, peruspikaruokapuodit on laitettu jarjestykseen. Ykkosena Wendy's ja kakkosena Chick-fil-a ja sitten varmaan Burger King. Chick-fil-a taipuu Jackin suussa 'tsikfilaa' paino ekalla tavulla. Lisaksi kaytiin New Yorkissa syomassa Planet Hollywoodissa, joka oli ihan sielta jostain ylirasvaisine pizzoineen ja Bubba & Gump Shrimp C.O.:ssa, joka taas on ravintolaketju, joka perustuu elokuvaan Forrest Gump. Perin hauska tunnelma oli tassa ravintolassa, jossa tarjoilija veti meille tietovisaa elokuvasta ja shrimpit oli Jackin mukaan aivan taivaallisen hyvia.

Talla viikolla vierailtiin paikallisessa meksikolaisessa paikassa nimelta La Carreta. Mentiin hyvissa ajoin, koska kuulemma siella on usein ruuhkaa. No, oltiin sitten puolityhjassa ravintolassa, koska paivallisaika ei ihan viela ollut alkanutkaan. Tarjoilija Victor on tatin suosikkiukko siella ja saatiin taa Victor sitten meian poytaan tarjoilemaankin. Oon jollakin reissulla taalla kaynyt ja kun menu tuotiin eteen, muistin, etta Nachos Santa Fe'han se oli, jota viimeksi soin. Siella ei mitaan turhia krumeluureja ole, simppelit menut ja simppeli meininki ja oikeasti sombreromainen fiilinki. Annokset olivat iiisoja ja tooooosi hyvia. :) En yhtaan muista, mita mun ruoka oli, mutta kanaa, riisia, papuja ja nachoja siina oli.

Kotiruuan voittanutta ei silti ole. Maa oon pari kertaa kokkaillut ja sitten on nautittu talon muitten kokkien antimista. Naa oli ihan parhaita.

IMG_0007.jpg

IMG_0009.jpg

Nyt on jutulla jo mittaa. Tais jollekin tulla jo siella nalka? No, me aletaan nyt miettia huomisia juttuja; talon iskalla on synttarit huomenna ja jos jotain mukavaa saatais aikaiseksi. :)