Eilen jaksoin valvoa jo puoli11:een! Jii-haa! :) Silmat aukes jo ennen puolta seiskaa ja aamusta asti on tehokkaasti taas lomailtu. :) Kavin tatin kanssa farkkuostoksilla ja siita samasta pikkupuodista, mista pari vuotta sitten jai kateen yhdet Joen farkut, loytyi talla kertaa toiset ihanuudet. En ookaan Suomesta hankkinut farkkuja ties koska..viela kun Old Navyssa paasee kaymaan, niin kylla sieltakin varmaan jotain tommosta jaa kateen. Kahdet kengatkin oon jo loytanyt!

Lounaan jalkeen tanne tuli kaymaan semmonen basement finishings -tyyppi. Tata kotia on remontoitu sitten viime nakeman, seiniin on tullut maalia, nurmikolla on kastelujarjestelma ja huonekaluja on uusittu. Osassa huoneita en oo koskaan nahnyt verhoja ikkunoissa, nyt semmosiakin on. :) Kuulemma seuraava haave on saada telkkarihuone kellariin ja sita taa tyyppi nyt tuli mittailemaan. En sen lahemmin tehnyt tuttavuutta, mutta Hummerilla se pihaan porhalsi. :)


IMG_0039.jpg

IMG_0042.jpg


Lounaan jalkeen lahdettiin Jackin kanssa ajelmaan ilman mitaan isompaa paamaaraa. Loydettiin tuosta ihan lahelta Milfordin kaupunki (kyla?) ja kohta sen taajaman jalkeen oli tammonen pieni lampi tien varrella. Sinne kaupunkiin pitaa menna viela paremmalla ajalla kaymaan, oli niin leppoisan nakoista meininkia. Tanaan on niin kuuma paiva, etta kahvikin pitaa juoda jaisena. Toi on hyvaa niin kauan kun jaat eivat ehdi sulamaan tuonne mukiin..loppu on sitten niii-iiin kitkeraa etta! 96 F naytti mittari ja pieni googletus antoi tulokseksi reilut 35 suomalaista astetta. Ai hitsi kun on hiki..siella kuulemma oli jo pakkasta ollut viime yona. ;) Nattii, komiaa..kottii, namiaa.

IMG_0054.jpg

Lammelta kun jatkettiin matkaa, niin se oli vain tylsaa ylamakea, mutta koska meilla ei ollu tota karttaa mukana, niin aateltiin, etta turvallisinta on ajella samaa tieta takaisinpain. Ne hieman tylsat maisemat naytti takaisinpain ajellessa jo paljon kivemmilta. "Enjoy the view" sanoi kylttikin tien vieressa!