Mulla on tänään isketty uudet numerot tauluun. Sen lisäksi, että selvisin kunnialla viimeisestä työpäivästä, niin illalla piti kestitä sekalainen määrä vieraita. Se, että tässä iässä saa vielä noin ihaneita lahjoja, niin se on kyllä ihanaa. :) Mun hipelöinnit laukkuosastolla oli otettu 'näkeviin silmiin' ja lisäksi jostain mun alitajunnasta oli kaivettu esiin salainen toive Tempur-tyynystä. Ja täydennyksiä astiasarjoihin! Siis ei mun kuulu enää saada mitään noin kivoja lahjoja!! Eikä ole edes joulu!! Kiiiitos!

Isoveli on alkanut taas tällä viikolla. Aiemmat vuodet on kyllä menny tiiviisti telkkarin ääressä, mutta nyt tuo sinfonian sointi ei ole kutsunut niin houkuttelevasti luokseen. 24/7:n lumoihin en ole onneksi joutunut kummallakaan kerralla. Katsotaan, mitä syksy tuo tullessaan..josko sitä sitten lomailun jälkeen jaksaisi keskittyä tuohonkin. Normaaleimpina tuosta tän hetken porukasta pidän Piiaa, Henriä ja Jarkkoa. :)

Ameriikasta tuli tänään tekstiviesti-infoa. New Yorkin majoitusasia on vielä ollut vähän avoin, mutta eipä ole enää. Jollakin oli taas mennyt vähän överiksi..varaukset ovat nimittäin tänne. Viime kerralla yövyttiin Times Squaren toisella laidalla ja nyt sitten toisella puolella. Ehkäpä tuo juuri ja juuri menettelee. :o) Junaliputkin on varattuna. Uusi kokemus onkin siis tää junamatkailu kyseisellä mantereella.

Illan viinisuositus: Torres San Valentín. Kiitos Kaisa!