Sain napattua edes jokseenkin itselleni kelvolliset kuvat marraskuisena pimeänä iltana, kotona, keittiössä..eikä edes mennyt hermot! Olen edistynyt!

turkoosi_131107015.jpg

turkoosi_131107010.jpg

Tässä on ma-ri-an kimpassa Pandahallista tilattuja jotainehkämahdollisestitekaistuja turkooseja ja lisäksi suosikkikaupastani Satuhelmestä larimar-värjättyä akaattia. Melkoisen kirkuvan värinen koru näin omaan makuuni, mutta jos joku vaikka tarttis tämmöstä joululahjaksi sattumalta.

Huomenna meen tekemään ekan intialaisen päähieronnan. Onneks on äiti harjoituspäänä. :)

Tää on ollut kauan odotettu viikko; sunnuntaina pääsen Tampereelle Suomen Kädentaidot -messuille. Sitä ennen on työreissu pe-la Hämeenlinnassa. Hämeenlinna on jokseenkin vieras paikkakunta ja koska parin päivän "kokouksesta" on kyse, niin aattelin, että ehkä jossain Aulangolla (onko siellä semmonen?) tai ehkä jopa Vanajanlinnassa (semmonen siellä on)..nämä nimet näin etukäteen kekkasin. Mutta ei, ei me olla Hämeen Linnassakaan vaan ihan jossain muualla. Paikallisessa Sokos hotellissa! Agh, eikö tämän takia olis voitu jäädä jonnekin lähemmäskin? On sitä Sokos hotelleja Suomi täys! Minua taas ahdistaa kun pitää lähteä noinkin lähelle pääkaupunkiseutua. :o) Mutta siis tämän kaiken kestän hyvin kun sunnuntaina pääsee sinne messuille. Helmettiläiset taitavat iskeä paikalle suurimmilla voimilla la-su ja pitää vaan olla toiveikas sen suhteen, että mullekin jää jotain ostettavaa. :D

Jos pidän suunnitelmistani kiinni, niin mulla on sunnuntaina tämä koru yllä. Pongaa Duckie!