Hups, siinähän vierähti marraskuu äkkiä. Touhua ja tohinaa riitti ja mitään en näköjään saanut tänne aikaiseksi. Availin tänä aamuna mielikuvitusjoulukalenteria kun sellaista oikeaa kalenteria ei ole tänä vuonna. Eka kerta varmaan 26 vuoteen. Onko tämä merkki aikuistumisesta? Pukin pussiin on syntynyt erinäköisiä kyhäelmiä, mutta niistä kuvat vasta sitten loppukuusta. Tykkään itse yllätyksistä ja en halua pilata toistenkaan yllätyksiä.

Tää viikonloppu on myyjäisviikonloppu..siis ostelumielessä. Tänään on tiedossa yhdet ja huomenna peräti kolmet. Näitten välissä pitäs illalla ehtiä pikkujouluilemaan Karhukaupunkiin. Koitan pitää itseni ojennuksessa, että huomenna on sitten virkeänä myyntipöytiä ihastelemassa.

Kuva tulee tällä kertaa tilaustyöstä korttimestari Arjalle. Kommentteja en ole vielä kuullut, joten pientä jännitystä ilmassa. Onneksi tilaaja tiesi mitä halusi ja mitä ei halunnut, joten helppo oli työhön ryhtyä. Ruskeita makeanvedenhelmiä kuuluttelin vaikka missä ja etsin ympäriinsä. Lopulta päädyin ratkaisuun, jossa yhdistelin kolmen eri nauhan loppua ja ihan mukava yhdistelmä niistä tuli. Lukko ja osat kultadupleeta ja välihelmet vermeiliä ja Swarovskin rondelleja mukana myös. Ainiin, ja pari pientä savukvartsia myös. Etsi ja löydä!

arjankoru_osa2014.jpg

arjankoru_osa2005.jpg