Nyt ei oikeasti olis minuuttiakaan käytettävissä blogin päivittämiseen. Huomenna ehtis, mutta nyt en raaski odottaa sinne asti. Nättäytyminen illan juhlia varten saa vielä hetken odottaa - ensin esitellään nämä.

Tein tuossa ennen joulua hopeisista makeanvedenhelmistä ja isosta, punaisesta foliosydämestä kaulakorun. Sain sen perusteella tilauksen, että jos jotain vastaavaa, mutta isommilla helmillä ja ei punaista riipusta. Tämä on tulos.

anittanjuhliin001.jpg

anittanjuhliin005.jpg

Swarovskin helmiäislasihelmet korvaavat makeanvedenhelmet, koska isompien mv-helmien löytäminen on todellinen haaste. Seurana on kristallirondelleja ja Balin hopeaa. Riipus on Hill Tribe -hopeaa ja shopattu muistaakseni TIPiltä. Tästä minäkin tykkään oikein kovasti paljon, toivottavasti korun saajakin on tyytyväinen.

anittanjuhliin009.jpg

anittanjuhliin012.jpg

Herkullisista makeanvedenhelmistä ja Balin hopeisesta riipuksesta tehty kaulakoru. Tämä koru on jatkoa tälle. Nuo helmet on niin ihaneita, että voisin vaan silitellä niitä..löytöostos FMG:ltä.

Seuraavanlaisesti voi käydä vain naiselle. Lähdin tänä aamuna äitin kanssa vaatekauppaan "jos sieltä kuitenkin löytyis joku yläosa illan juhlia varten." Jotain ilmeisesti oli suunnitteilla, mutta jos kuitenkin siis jotain kivempaa löytyisi... No. Löytyihän sitä ja mää menin sovituskopin suulla avaamaan suuni, että eihän sulla oo tohon sopivaa korua. Duh. Hommiin siis. Viikolla sain Gemmall:sta lähetyksen ja tilasin ensimmäiset ametistini. Eivätpä ehtineet ne kauaa olla laatikoissa kun jo pääsivät jatkojalostettavaksi.

anittanjuhliin022.jpg

anittanjuhliin024.jpg

Hauskaa iltaa itselleni! :o)