Kiitos kaikille blogivierailijoille ja kommentoijille! :)

Kun kerrankin on se tilanne, että olisi aikaa tehdä koruja (ja ylipäätään touhuta kotona vaikka mitä), niin tuntuu välillä kuitenkin siltä, että kiireessä kaikki sujuisi paremmin..jotenkin normaalimmin. Levoton lienee oikea sana kuvailemaan tän hetkistä mielialaa ja tunnelmaa. En jaksa keskittyä yhteen tekemiseen hetkeä kauempaa ja harvoin saan kerralla mistään valmista.

Aivan äärettömän mukavaa on kyllä ollut väkertää muunlaisia tietokonetöitä kuin normaalisti..vaalimainosta, käännöksiä ja jopa pieni .ppt -esitys on ollut työn alla. Tätä mää olen opiskellut ja eikä näköjään kaikki ihan oo unohtunut. Nautinnollista.

Mutta siis ne pitkään kestäneet työt. Voilà.

Solmittu helminauha

Silkkilankaan solmittu helminauha ihanan epätäydellisistä makeanvedenhelmistä. On renkaita, vinoon porattuja, sameita kohtia, mutta kuitenkin niin sopivia mun makuun! Lukko on tuollainen - jonkun mielestä ainoa oikea lukko helminauhaan - hopeinen pallukka. Se tuo mielestäni mukavaa yksinkertaisuutta koruun. Korvakorujen malli ei ole juuri minkäänlainen, mutta miten tuo malli nyt tällä hetkellä vetoaa itseeni kaikista eniten. Puhdasta ja pientä ja siroa.

Musta sydän

Aikoinani tein vastaavan setin savukvartsista ja vaaleanpunaisista kristalleista. Malli herätti vieläkin kiinnostusta ja tämmönen tästä nyt sitten tuli. Mustaa onyksia, kirkkaita Swarovskin kristalleja, riipus ja lukko Balin hopeaa; korvikset hopeaa.

On tuolla muitakin koruja esittelyä odottamassa, mutta jätetään ne toiseen kertaan...aurinkoista päivää kaikille!