Todella hammentavaa. Oltiin tanaan siella autonayttelyssa ja - ehka hieman provosoivasti - ylla oli kotimaisen autokerhon t-paidat. Eikos siella ylisosiaalinen amerikkalainen tule tervehtimaan ja ihmettelemaan asiaa ja ennen kuin huomattiinkaan, niin Jack oli saanut vuoden ilmaisen jasenyyden paikallisessa autokerhossa. Pussissa oli t-paidat ja lippikset molemmille ja uuden jasenen tervetuliaiskirje pinsseineen ja tarroineen. Kiitos, Jim ja Sheila, me muistetaan teita viela. Keli ei suosinut tapahtumaa ja autojakin oli vahanlaisesti.

IMG_0080.jpg

Taa kuva on pitanyt laittaa jo aiemmin esille, mutta tulkoon vasta nyt. Tasson meian koti. Mein huoneen ikkunat on tossa vasemmalla ylhaalla ja tietokonehuone niitten alapuolella. Perusamerikkalaista omakotitalolahiota. Naapurissa asuu puutarhaansa rakastava poliisi, jonka ulko-oven lasiosaan on kieputeltu keltaista 'Police Line - do not cross' -muovinauhaa.

IMG_0087.jpg

Lisaksi haluan vahvistaa kaikki haisunaadista liikkeella olevat huhut, etta haiseeko ne vaiko eiko. Ne haisee. Ja todella pahalle! *oks* Yleensa naita otuksia tapaa huilaamassa valtatiella, mutta tanaan nahtiin yks elavakin. Ne elavat ei haise ja nayttaa just silta kun haisunaata piirretyissakin nayttaa. :D Niin natti ja niin pahanhajuinen...

Simpsoneitten elokuva tuli tuossa jokin aika sitten teattereihin. Taalla on Springfield -nimisia kaupunkeja joka osavaltiossa ja elokuvan ensi-illasta jarjestettiin jonkinlainen kisa, etta mika Springfield on se oikea Springfield. Jos nyt oikein muistan, niin voiton vei Vermontin osavaltiossa sijaitseva Springfield. Sinne matka kay huomenna ja sita kautta sitten New Hampshiren pohjoisosiin ja katettuja siltoja ihastelemaan. Lisaksi tuolla White Mountainsilla on semmonen nakoalareitti, Kancamagus Highway, joka jotenkin inkkareihinkin liittyy. Se ajellaan ja sitten semmosen yhden pienen outlet-shoppailualueen kautta takas...

Nyt mulla on yks tarkee juttu tehtavana, pitaa lakata kynnet. :) Jai kaikki kynsijutskat kotiin ja kavin asken taydentamassa varastoja. Kattellaan, mita saan aikaiseksi. Oikein ahkeraa tyo- ja kouluviikkoa sinne ja huomiseen, my friends!

muoks: Vuodatus tokkii, tokkii todella. Taa kirjoitus oli tullut tanne kuutena kappaleena. Jos siis jotain ihmeellista on liikkeella, niin kylla, se on normaalia. :) Yritin korjailla virheet pois.