Voi vapaaherran elämää..mää niin allekirjoitan jo joskus kuluneeksi käyneen totuuden, että kun on kiire ja vähän aikaa, saa aikaiseksi lopulta vaikka mitä. Kun on aikaa ja aikaa ja aikaa, ei lopulta saa aikaiseksi kun jotain ihmeellistä ja tyhjänpäiväistä. Ja minä en nyt saisi edes syyttää kehnoja valokuvausilmojakaan, mutta kyllä musta välillä on tuntunut, että kaamos se on täällä etelämpänäkin!

Pari tehokasta viikonloppua vietin korukursseilla, enimmältä osalta itse kurssilaisena, mutta olipa mulla omia opetettaviakin välillä. Sen huomasin, että on aivan sama, onko oppilaita viis vai viistoista - samalla hälisemisellä ja tohinalla ja juuri melkein samassa ajassakin se touhu etenee ja valmistuu. Mm. näitä tein itse, mutta en paljasta töistä vielä tämän enempää, ettei Pukki suutu mulle kun ennen aikojani täällä tuotteita esittelen...

Hopeaketjuja

Cordell (1,2mm pp-lanka / 6mm veivi), piina (1,2mm lanka / 3,5mm veivi) ja piina (1mm lanka / 3mm veivi). Nämä heitin nyt lonkalta, en lähtenyt tarkistelemaan, mutta jossain ehkä noilla paikkeilla mentiin. :) Cordell ON melko massiivinen!

Paperinarupalloja

Toisen kurssin kohdalla luki opinto-ohjelmassa, että "Hopeaketjut", mutta aivan hyvin se olis puoliksi voinut olla myös "Kaikkea paperinarusta." :) Joku onneton meni avaamaan siellä suunsa paperinaruaskartelusta ja juttu kääntyi ihan pyllylleen. En meinannut su-illalla kurssilta kotiuduttuani pysyä housuissani kun HETINYTVÄLITTÖMÄSTI olisi pitänyt päästä kokeilemaan kaikkia uusia ideoita. Näitä syntyi ensin ja joku muu pidempi projekti on tuossa työn alla...ai miten niin salaperäistä? :) Nojuu, palloja pitää tehdä kans lisää, vaikken enää kotoa keksi niille ees paikkoja. Jos jollain on joku vinkki, miten vesi-ilmapallot saa puhallettua täyteen ilman että silmät pullistuu pihalle, niin tänks, otan vastaan!