Jei, mulla oli lomaa tämä päivä ja oli uhkarohkea veto lähteä siskon kanssa kaupunkiin viime hetken ostoksille. (Mulle tää on viimeinen hetki kun yleensä oon tässä vaiheessa kuukautta jo aivan valmiina pakettieni kanssa...) Jestas, mikä ruuhka. Pikakierros tehtiin ja äkkiä kotiin. Nyt on muutama ketju rummutettavana ystävän luona ja oottelen niitä kotiin. Tässä odotellessa oon tehnyt ensi viikon "myyntitilaisuuteen" vähän lisää koruja. Jos vaikka veis töihin vähän näytille ja härsyksi. :)

Myyjäisiä viime viikonlopun kierreltyäni tulin siihen taas tuttuun tulokseen, että määrä ei edelleenkään korvaa laatua. Jos pöytä oli aivan täynnä, jokainen nurkka täytetty ja tila otettu liian tehokkaasti käyttöön, ei tehnyt mieli katsoa mitään. Jos taas esillä oli muutama harkittu juttu ja tuotteille oli jätetty tilaa, niin vetihän sellainen pöytä aivan erilailla puoleensa. Siispä samaan pitää pyrkiä - ei liikaa tuotteita vaan harkittuja kaunokaisia. :) Tässä näytillä nyt alku ja kuvat sattavat vielä vaihtua jos aurinkoa satun tässä viikonlopun aikana kohtaamaan..nyt on melkoisen pimeät tunnelmat.

edit: Vaihdettu tähän uudet kuvat (paitsi korvakoruihin); ehkä aavistuksen kirkkaammat. :)
111207 19:23 /IrocDuck

091207_korut058.jpg

061207_korut003.jpg

Kaulakoru ja korvikset hopeasta, makeanvedenhelmistä ja savukvartsista.

091207_korut064.jpg

091207_korut059.jpg

Kaksi rannekorua hopeasta, vuorikristallista ja ylimmässä myös pari Swarovskia. Nää on kivoja ja erityisen mukavia ranteessa. (Tottakai piti itse sen verran testata.)

..ja lisää saatte heti kun kuvausilmat paranee. Mukavaa viikonloppua! Mä tilaisin just kotikokilta naudan ulkofilepihvin, medium+. Melko hyvät tuoksut leijailee tänne yläkertaan.