Meil on vanha talo, joka vaatii vähän vaivaa pysyäkseen lämpimänä. Tajusin muuten just tällä sekunnilla, että talo täyttää tänä vuonna 50 vuotta! Miten loistava syy järjestää juhlat! Kui mää en tätä aiemmin keksiny! Talo lämpiää kokonaan puilla ja myös käyttövesi on lämmitettävä talvella päivittäin. Klapeja siis kuluu, mutta pieni, lähes päivittäinen, puuhastelu pannuhuoneessa ja ulkovarastossa pitää mielen vaan virkeänä. :o) Dässä kunnossa vaan ei dee mieli lähdeä pihalle. *niiskutiniiskuti* Odottelen Jackia kotiin...

Huomasin Kuvaämpäristäni, että muutama korvispari on vielä esittelemättä. Tällä kertaa siis vain korviksia ja ei varmaan muuta tänä viikonloppuna tulekaan, koska Kankurinaitan hopeatilaus ei sitten kuitenkaan ehtinyt perjantaiksi, vaikka vähän niin toivoinkin. Ens viikolla sitte. Joulukorttejakin olis jo esitellä, mutta taidan säästää edes tonne marraskuun puolelle.

IMG_0791.jpg

Satuhelmen karneolikukkaset gold filled -lisillä.

IMG_0790.jpg

Satuhelmen fluoriittikukkaset gold filled -lisillä.

vihr_helmikorviksetkgf010.jpg

Ehkämahdollisesti Inkulta ostetut helminapit ja Swarovskin rondellit sävyssä crystal silver shade (siis ei mulla oo varmaan muita sävyjä) ja gold filled -osat. Nää on nätit!