Tuossa jokin aika sitten tuli hirveä tarve järjestää juhlat. Töissä ei koskaan oo liikaan mitään tyky-hommaa (=työkykyä ylläpitävää toimintaa), joten päätin kutsua toimiston plikat meille saunomaan ja istumaan iltaa. Illan tyky-osuus sisälsi korujen tekemistä ja nämä taideteokset tulevat tännekin esille myöhemmin. Valokuvaus ei onnistunut enää illan pimeimpinä hetkinä.

Kolmisen viikkoa oon pohtinut, mitä tarjottavaa teen illaksi. Haetaanko pizzaa paikallisesta, tehdäänkö perinteisesti kinkkukiusausta ja salaatit siihen kylkeen vai pitäiskö kokeilla jotain ihan muuta... Vaihtoehto kolme vei voiton ja tätä oli tarjolla:

alkupala: Halloumilakkapala
alkuruoka: Vuohenjuustovesikrassipasta
pääruoka: Pistaasipraliinibroileria ja seuraksi pari salaattia
jälkiruoka: Mariannesuklaaherkku

Illallinen 14.3.2008

Viinilistakin tuli kyhättyä siihen kylkeen; valinnat tein kyllä täysin muulla perusteella kuin sillä, mikä millekin ruokalajille olisi sopiva. Chileläiset punaviinit vain ovat niin maukkaita ja valkoviinit ovat Down Under eli Australiasta ja Uudesta-Seelannista. Liekö F1-kauden aloituksella jotain tekemistä tämän kanssa...Suosittelen erityisesti tätä.

Ruokalajeissa on vielä se erikoisuus, että mitään näistä (lukuunottamatta halloumijuuston paistamista) en ole ennen a) kokannut b) maistanut. Onnittelen itseäni rohkeista valinnoista ja kokeilen toistekin Jotain Ihan Muuta!