Ei, urheilemaan en oo taalla ruvennut, vaan telkkarista seurataan nyt just Monzan F1-osakilpailua. Pitkamaen mestarillinen keihasfinaali viikko sitten jai taysin nakematta, mutta onneksi koneen kapteeni oli silloin hereilla ja kertoi valiaikatilanteita aina ratkaisuun saakka. Sitten taputettiin. :)

Sen eilisen helteen ja auringon jalkeen alkoi sade ja ukkonen. Satoi ja ukkosti taukoamatta koko iltapaivan ja illan. Mentiin syomaan tohon laheiseen Silo's Steakhouseen ja silloin kun mentiin, viela satoi. Kun tultiin parin tunnin paasta ulos, niin sade oli lakannut ja maa oli aivan kuiva..! Join ruuan kanssa yhden martinin, "Red Appletini." Sen kun tilasi, niin poytaan tuli semmonen martinilasi, jossa oli pohjalla tilkka 'jotain' seka omenaviipale. Lisaksi tuli semmoinen vaaal-tava konjakkilasi taynna jaamurskaa ja siella jaamurskan keskella oli pienenpieni kannu, josta sitten sai sitten siihen martinilasiin kaataa. Oli vahan semmonen DIY-drinkki; erittain makoisa myos. :) Helteinen saa jatkuu tanaan, mutta aurinko ei enaa niin paista. Eilen illalla oli myos semmoinen sammakkojen invaasio..pihatie oli niita taynna ja kopsahtelivat auton pohjaan. Iyh.

Tanaan tossa laheisen koulun pihalla on se yks autonayttely, mista taisin mainita jo aiemminkin. Toivotaan, ettei tuu sade ja etta sais komioita kuvia. Muuta ohjelmaa ei sitten olekaan..sisko siella kotona oli jo vahan huolissaan kun hanen tuliaisia ei oo viela hankittu. Ma lupaan, etta ne tulee hoidettua. :o) Terkkuja kaikille sinne kotiin!