..paistaa aurinko. Onneks mulla on noita fleece-vilttejä ja villasukkia ja tyhjentyneitä teekuppeja tuossa, niin ei tuu mieleen, et tarttis ulos lähteä. *sigh* Tauti ei oo koskaan kiva. Rauhassa oon koittanut olla ja oon siinä onnistunutkin, mutta en voinut olla vastustamatta kameraa ja aurinkoa. Siispä parit otokset aiemmin valmistuneista tuotoksista.

korut_101007017.jpg

korut_101007032.jpg

Yritin miettiä jotain sopivaa rekvisiittaa tälle korulle. Ulos en tarkentunut lähteä ja kaikki sisäkukat on kuihtuneet ja/tai kuolleet, joten jääkaapilla asuva lehmä sai tulla vierailulle. Huhhuh. Lisää aiemmin esiteltyjä onykseja (iiks, niitä on enää viis jäljellä!) ja hömppäturkoosia ja tällä kertaa pitkästä aikaa lankaan kieputeltuna. Aika nam.

korut_101007027.jpg

korut_101007019.jpg

Helmetin foorumilta kaappasin muutaman aurinkokiven. Niissä oli mahdottoman pienet reiät, näistä kahdesta meni 0,6mm hopealanka läpi ja loput pääsee sitten vaijerikoruun. Onykseja ja iso Balin hopeahelmi on heillä seuranaan.

Viimeisenä esittelen projektin, jota mulla oli elokuussa pakottava tarve alkaa toteuttamaan. Suurin osa ajasta on mennyt lankojen hankkimiseen (reissulta) ja ketjukurssin odotteluun (veivit). Tää on itselle jokapäiväkoruksi tehty. Alku on lupaava. :D Tästä kun toimeennun, niin muutaman kerroksen verran tätä pitää vielä lyhentää sekä haluan tähän sellaisen rapulukon, jota kultadupleisena ei varastossa ollut tällä hetkellä.

korut_101007028.jpg

korut_101007005.jpg

korut_101007013.jpg

Lituska-ketju, 0,8mm kultadupleelangasta. As simple as that.

Ainiin, äiti on kiva. Se tuossa matkalla kun meni töistä kotiin pysähtyi tässä ja toi täytettä jääkaapiin. Harvemmin oon näin paljoa ilostunut maitopurkista, hedelmistä, jugurteista, mehusta ja mansikkasopasta. :)