Vietin melkein kokonaiset kolme viikkoa tekemättä korun korua. Matkassa mukana oli tarvikkeita ja välineitä, mutta yritin kerätä inspiraatiota ennemmin kuin purkaa sitä. Ennen korukuvia vielä yksi shoppailukuva. Tähän on koottu kylän askartelukaupoista tehtyjä löytöjä. Enimmäksen tarjolla oli..no vähän paskua tavaraa, mutta oli sitten näitä ihanuuksiakin.

ameriikanostokset009-1.jpg

Vasemmalla rodokrosiitteja ja amatsoniittia irtohelminä. Näitä ostin Amy's Bead Gardenista irtokaupalla. Sitten helmiäisnappeja, onykseja, lasirondelleja, lasikuutioita, värjättyä howliittia ja ruusukvartsia. Onyksit 6mm, ruusukvartsi 12mm. Kaikki jälkimmäiset on ostettu n. 12" nauhoina Michaelsista tai A.C. Mooresta.

Savukvartsit ja vuorikristallit tiesivät jo heti mulle saavuttuaan, että haluavat kavereiksi. Kaulakoru siitä syntyi ja tarjolla myös pari lähikuvaa. Käytin ekaa kertaa tommosia vaijerinsuojuksia ja niillähän syntyi kaunista jälkeä. Pitääkin etsiä, mistä niitä saa sterlinghopeisena täältä Suomestakin. Seassa on myös pari pyöreää Swarovskia isoina 10mm kimpaleina ja tsekkiläisiä kristallirondelleja sekä hopeatilpehööriä.

korvikset_savukvartsi021.jpg

korvikset_savukvartsi017.jpg

korvikset_savukvartsi023.jpg

Korviksiin uskalsin purkaa pienen pätkän kauan himoitsemastani rodokrosiittinauhasta. Että toi kivi osaa sitten olla yks söpöläinen. Kaveriksi sille pääsi Swarovskin rondelli värissä crystal silver shade.

korvikset_savukvartsi001.jpg

Toisiin korviksiin laitoin pari mv-helmirondellia ja tuommoiset Hill Tribe-kukkaset. Kuva on tarkoituksella otettu vähän alaviistosta, että noista kukkasista saa jonkinlaisen käsityksen..niin kaunista ja herkkää. :) (Lisäksi tästä kuvakulmasta ei näy, että toinen on 2mm pidempi.)

korvikset_savukvartsi009.jpg

Päivärytmi on vielä aivan sekaisin. Uni ei tuu illalla millään ja minä, joka yleensä on aikaisin petissä, istuskelin verstaalla eilenkin yli puolenyön. Se, että tänään heräsin vasta 10:30 tuntuu myös ajan haaskaukselta. Lauantaiaamut on muutenkin mun suosikkihetkiä ja pieni ärsytys on siitä, että nyt se aika meni ohi. Itselleni tein kuntoilulupauksen ja toteuttaminen alkaa tänään. Kuntosalille siis.