Elämäni ensimmäinen täytekakku oli vielä viime torstaihin asti ollut tekemättä. Silloin aloitettiin ystävän kanssa tekemään ystävälle, joka pitää tänään 30-v juhlimisia, synttärikakkua. Tapanani on ollut aloittaa niistä haasteellisimmista projekteista..missään nimessä yksinkertainen ratkaisu ei tullut kyseeseen näin kakkuleipomisharrastuksenkaan alkuun.

Paljon onnea, Masse! :o) Kultabikinichicksiä tulossa illalla!

massenkakku001.jpg

massenkakku005.jpg


Öh, kuuluuko näistä laittaa joku resepti..? Tää tuli omasta päästä; kakkupohja on Kotiruoka -kirjan sokerikakkupohja; kaksi pellillistä à 5 munaa. Kostutukseen käytimme kahvia. Täytteenä on Blå Bandin pussista tehtyä valkosuklaanougatmoussea (*kuolaa*), jota on jatkettu rahkalla ja vispikermalla ja maustettu vielä Marianne-murskalla ja tilkalla sitruunaa. Tämän tahnan päälle levitettiin vadelmia. Kakku on päällystetty mansikkakermavaahdolla, jota on myös jatkettu rahkalla ja reunan koristukset ovat vispikermavaahtoa jatkettuna rahkalla.

Tissit ovat - yllätys yllätys - valkosuklaanougatmoussea, johon laitoimme runsaasti liivatetta ja näin tisseistä saatiin mukavan hyllyvät ja lähes luonnollisen oloiset. :D Pitkät on päällä; vadelmakarkit toimivat nänneinä.

Bikinit on tehty keltaisesta marsipaanista ja koristukset suklaisia hopeanvärisiä juttuja. Melkein ehdotin, että tuolle olis pitänyt kaulaan joku koru vielä tehdä, mutta ehkä se sitten ensi kerralla. Kuvia projektista on eri vaiheiltakin, mutta tässä nyt teille tämä lopputulos.

Believe it or not - tämä on vielä superherkullistakin!