Noniin, koruja on kuvattuna ja ladattuna Kuvaämpäriin ja voin tällä kertaa jättää turhanpäiväiset höpinät väliin ja siirtyä itse asiaan. Suurin osa koruista on vapailla markkinoilla.

091207_korut020.jpg

091207_korut021.jpg

Rannekorusarja hopeasta ja kivistä. Tällä kertaa käytetty savukvartsia, värjättyä villipitsiakaattia ja prehniittiä. Prehniittikokeilu oli ensimmäiseni eikä kokemuksena ollenkaan hassumpi.

091207_korut010.jpg

Savukvartsikaulakoru mummulle joululahjaksi. (Ethän mummu oo käynyt täällä blogissa ennenkään..?) Pituutta korulla on reippaasti tissien väliin kun kokeilin sitä omaan kaulaan.

091207_korut034.jpg

..ja vielä linjan mukaisesti yksi savukvartsikoru. Tämä on tilaustyö joululahjaksi jonnekin Ikean ja Älvsbytalon kotimaahan. Pyydettiin simppeliä ja neutraalin väristä ja nappasin lisäksi idean Julian koruista noihin sydämiin. Niitä on korussa kaksi ja asettuvat keskikohdan molemmille puolille.

Tekis niin kovastipaljon mieli julkaista kaikki kuvat saman tien, mutta jatkan herkuttelua vaikka huomenna. Päivityksiä tulossa ensi viikolla useammin kuin kerran. Tajusin muuten just että oon sulkenut kaikki mun itseväkerretyt joulukortit jo kuoriin ja ne jäi nyt vallan esittelemättä. Mikä moka! Jospa sitten pakettikortit ehtisin esitellä..tai sitten teen sen blondimaisen teon ja askartelen vielä muutaman kortin, että pääsen ne sitten esittelemäänkin. Oli muuten harvinainen vuosi korttien suhteen; tein yhteensä 6-7 erilaista mallia..eihän ne saajat tajua sitä, että jokainen ei samanlaista saakaan. Kesti tämäkin tajuta se 26 vuotta. :o)