Ei mennyt eilen kuin puolilleöin, että sain tarvittavat korut valmiiksi. Tänään on ohjelmassa juhlatalon koristelua, koristelua ja ehkä myös hieman koristelua. Meillä on makaroonilaatikko mukana juhlatalolla, että jos tulee nälkä. :o) Ehdotin pizzojen hakemista, mutta tää on tunnelmallisempaa.

Morsiamen riipusta en saanut kuvattua, tosin ei siinä paljoa mitään ihmeellistä ollutkaan. Iso Swarovskin kristallibrioletti sävyä crystal silver shade ja tämä pujotettu simppeliin ketjuun, johon päihin juottelin lenkkejä, että sai lukon kiinni. Kaunis se kuitenkin on. :)

Omat korut löytyy varmaan näistä..tosin mietin, että jos kuitenkin tekis vielä jonkun toisen tuohon kaulalle. Onhan tässä ensi yö aikaa. Kaulakorussa ja korviksissa on Satuhelmestä tilattuja ruusukvartseja, rodokrosiittisiruja ja vuorikristalleja, HelmiQ:n mv-helmiä, Hill Tribe -sydän ja pikkuisia hopeahelmiä. Niin herkkää, niin herkkää...

829579.jpg
(Kuva nyt jotenkin pränkkää..siitä tulee rakeinen aina kun tuon sen tänne, vaikka oon poistanut ja tuonut uudestaan ja poistanut..no, kyllä se idea tuosta selviää.)

Tää toinen on kaveri joku aika sitten tekemälleni Cosmic -rannekorulle. Mulla on pienimuotoinen ongelma tai häiriö siinä kohtaa, etten tykkää samassa kädessä kihlasormuksen kanssa käyttää hopeanvärisiä koruja kun kerran sormus on keltaista kultaa. Jotta kuitenkin linnunpelätinilmiö olis täydellinen, niin piti siihenkin käteen joku koru saada. Swarovski Graphic -kristalleja värissä crystal golden shadow kiepultetuna gold filled lankaan ja välihelmet vermeiliä. (Ne on liian keltaisen värisiä mun makuun, mutta menköön...)

korut_170807008.jpg

Sitten vielä yks shoppailukuva, jolla haluan ajaa väen Satuhelmeen ostoksille. Eihän näitä VOI vastustaa.

Kopioostokse_170807003.jpg


Kuvassa on Larimar-värjättyjä akaatteja ovaaleina ja 10mm:n pallukoina. Amatsoniitit ovat myös 10mm palloja. Lisäksi fluoriittia kukkasina ja pisaroina, toiset kukkaset karneolia ja vielä fancy jaspis rondelleja - senkin söpöläiset! Kiitos Laura kivasta kaupasta! :)

Niska meni eilen lukkoon, joten blogittelu on varmaan tältä viikonlopulta hoidettu tässä. Muitakin, jo edellä mainittuja kiireitä pikkasen on. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)