Eilisen touhuamisen jälkeen on niin hyvä olo. Mulla on paha tapa kerätä muka-tarpeellisista papereista keittiön tasolle sellaisia epämääräisiä mäjoskussittenselvitännuo-kasoja. Eilen otin riuskalla niskaotteella itsestäni kiinni ja siivosin lähes perinpohjin kaks ylimmäistä kerrosta talosta. Kasat tuli klaarattua, arkistoin tärkeimpiä mappeihin ja kannoin pannuhuoneeseen tarpeettomia papereita. Pölytkin pyyhin. *taptap* Nyt taas teen sen lupauksen, että näitä kasoja ei kerätä enää..katsellaanpa vaan joulukuussa uudestaan, niin siinä ne on. No, nyt on ainakin siistiä hetken aikaa. :o)

Viime ajan näpertelyt ovat liittyneet joulukortteihin ja reseptikirjan kokoamiseen. Tiedä sitten, onko niitä syytä esitellä täällä vai jätänkö vain kertomisen asteelle. Koruja en tällä viikolla juuri ehtinyt tehdä. Äitin tilaustyö on ollut listalla jo pitkän aikaa ja nyt sain työn valmiiksi. Ruskea-vihreä-lila oli tilaus ja tuotoksesta näyttää uupuvan se vihreä. Luulen, että työ silti kelpuutetaan käyttöön. Fingers crossed.

Esillä on Satuhelmen kahvijaspiksia, jostain Ameriikan kaupasta haalittuja fasettihiottuja savukvartseja, kaksi Swarovskin kuutiota sävyssä dark violet ja hopeaa Balilta ja Karen hill tribelta. Eikös se niin ole, että kolme keskinkertaista kuvaa tekee yhteensä yhden hyvän...

aitinkoru006.jpg

aitinkoru004.jpg

aitinkoru003.jpg