Ei ne työt koskaan kovin kivoilta maistu loman jälkeen, mutta nyt on todellista haastetta vastassa. Miten sitä jaksaa olla töissä kun pitää keskellä yötä sinne lähteäkin..näin tännepäin palatessa aikaerosta toipuminen vie liian kauan. En varmaan edes halua oikeasti toipua siitä.

Korurintamalla on ollut hiljaista verstaan puolella, mutta sorruin taas ostelemaan Helmetistä vaikka mitä. En kyllä tartte mitään, mutta kun kerran sopivalla hinnalla saa sopivasta paikasta. :) Lisäksi multa pyydettiin vähän niinkuin myyntinäyttelyä tähän ennen joulua vielä, joten oon hamstrannut vähän noita tarvikkeita senkin takia. Lupauduin tuomaan esille jotain kokoelmaa; toivottavasti aika antaa sen verran myöden, sillä...

..laskeskelin tuossa, että Itsenäisyyspäivään asti mulla on yksi viikonloppu (pe-ilta-la-su) täysin vapaa. Muutoin on eri kansalaisopistojen erinäköisiä kursseja; hopeaketjuja, helmitöitä, joulukortteja, neulahuovutusta ja intialaista päähierontaa. Lisäks töistä on jotain perjantai-hupeja ja niissä yleensä menee sitten lauantaikin. Mua ei tämmöinen syksy kyllä yhtään stressaa, vaan oon tästä aivan huikean innoissani kun on kaikkea kivaa ja uuttakin tiedossa. :o) Hopeaketjuhommeleita (kolme viikonloppua) nyt saisin jotenkin muutenkin tehtyä, mutta porukassa on useimmiten mukavampaa ja eipä sitä tiedä, vaikka jotain uusiakin ideoita tarttuisi matkan varrelta mukaan. Syyskuun alussa multa meni vähän ohi tämä opistojen ilmoittautumishässäkkä ja kyllä sieltä kalenterista jäi uupumaan monta sellaista kurssia, jotka kuulostivat oikein mielenkiintoisilta. Nopeat elävät. Kuntoilulupaus on pitänyt ja siitäkin on hyvät fiilikset.

Eilen sain ensimmäiset joululahjaideat. *wo-hoo*