Noniin, ennen kuin nämä kaunokaiset päättävät karata paremmille laitumille, suodaan heille vielä oma fifteen-minutes-of-fame:nsa.

Korvakorujen kuvaaminen on hankalaa, vaivalloista, ärsyttävää, joten päätin hoitaa kaiken p*skan kerralla.

Korvakorut

Ensimmäinen pari uunista ulos. Vasemmanpuoleisessa on Satuhelmen kiitospussukasta löytyneet Afrikan turkoosit sekä Pacific Opal -Swarovskit. Oikeanpuoleisten vuorikristallien hatut löysivät mulle SHY-Magsilta; näistä tuli jotenkin hassun hauskat korvikset, vaikka vuorikristallia on vaikea kuvitella 'hauskaksi' kiveksi.

Korvakorut

Oikeen tyttö-korvikset! Kivet ovat kirsikkajadea ja Swarovskien sävy on Rose.

Korvakorut

Seuraavaksi pelkkää Swarovskia. Helmien sävy on Powdered Almond ja kristallien Copper.

Lime

Yksityiskohta kaulakorusta

Jämälaatikon helmi! Tämän korun savukvartsit on plokattu jämälaatikosta, just sopiva määrä kiviä vielä löytyi. Lisäksi korusta löytyy onyksia sekä Swarovskia sävyssä Lime, joka olikin uusi ja miellyttävä tuttavuus. Riipus on Hill Tribe -hopeaa.

Mää oon kuule tätä päivää oottanut jo ainakin kaks viikkoa..lähtölaskenta on ollut käynnissä. Muistatteko nämä bileet? Tänään uusiks! Väistyn itse emännän roolista, mutta koruja tehdään työkavereitten kesken tänäänkin. Mulla on laukut ja reput pakattuna (ja painoa on paljon enemmän kuin tuo 3,4 kiloa!) ja ootan, että kello lähenee kolmea että pääsee lähtemään! Jii-pii!