Kerpele että on kamalan väristä ilmaa tällä hetkellä. Marraskuussa ei noin muuten oo mitään suunnattoman raskasta, heräilen jostain syystä kauhean aikaisin ja ennen töihin lähtöäkin olen tuotteliaalla tuulella. Pyykinpesu(koneen täyttäminen ja tyhjentäminen) on uusi aamujeni harrastus. Kuntoiltua on tullut aivan reippaasti ja sen flunssan lisäksi sairastin korvatulehdukset molemmissa kuuntelemiselimissä..ei masenna, mutta kiukuttaa tämä ilma ja maailman värit tällä hetkellä. Opettelin kiukuspäissäni käyttämään kameran valkotasapainotoimintoja (kiitos Raija!) ja sain jotain aikaankin. Tämän postauksen kaikki kuvat on "muokattu" ainostaan valitsemalla kamerasta parempia asetuksia ja kuvat on otettu sisätiloissa, ilman ulkoilman apua, pelkässä loisteputkien valossa.

Viime viikonloppuna olin 12 tunnin intialaisen päähieronnan kurssilla. Hmm..fiilikset olivat melko sekalaiset kurssin jälkeen. Ihanan rentouttava käsittely, mutta ihan en sitä kaikkea energiahöpötystä aina tajunnut. Harjoituspäitä pitäs tässä alkaa käsitellä, niin ei ainakaan juuri opitut jutut katoa mielestä..ei ole ollenkaan raskas hoito antaa, että sinällään mukavaa. :)

..siis pääsemme tässä nyt suoraan siihen, että olen tätä osteluterapiaa sitten harrastanut vastalauseena kamalille ilmoille. :o)

kuvat_091107006.jpg

Vasemmalta: rodoniitti, ilotulitejaspis, bambunlehtiakaatti, oregonin jaspis, violetti jaspis ja karneoli. Ostoksilla on käyty täällä.

Nuo bambunlehtiakaatit sykähdytti todella... *sigh*

kuvat_091107008.jpg

Lisäksi olen huolehtinut siitä, että kanssahelmeilijät ovat päässet eroon omista ylimääräisistä helmistään. Nämä allaolevan kuvan jutut on ostettu Helmetin kauppapaikalta.

kuvat_091107012.jpg

Ylhäältä: vuorikristalli, prehniitti, värjätty villipitsiakaatti ja savukvartsi
On nämäkin niin ihaneita, ihqdaajee sanois Jack tähän. ;)

kuvat_091107013.jpg