Saatte tällä kertaa katseltavaksenne annoksen Muuten Vaan -kaulakoruja. Näistä yks syntyi mielialalla "nyt on pakko saada joku tehtyä" ja seuraavat sitten muotoutuivatkin ihan itsestään..kertoivat vielä, keitä haluavat kavereikseenkin.

Lasihelmiriipus

Kaivoin esiin nuo Satuhelmen ihanaiset lasirondellit ja ruusukvartsin ja päätin, että heidän on syytä liittoutua. Nuo rondellit ovatkin aivan valloittavia ja nyt ne on sitte jo melkein loppu. Siis kaupoille!

Karneolia

Karneolinauha on löytö FMG:n Smart Bargains -osastolta. Kaulakoru sai sekaan muutaman fasettihiotun onyksin, myös riipus on onyksia.

Lehtikaulakoru

Yksityiskohta

..sitten alkoin sieppaamaan helmien pyöreä muoto ja etsin jotain muuta. Passion quartz -nimellä hankitut ovaalit helmet ja savukvartsirondellit ystävystyivät ja riipukseksi mukaan halusi Hill Tribe -lehti.

Hopeaketju

Kauan hamstraamani hopeaketju ei vaatinut kuin vähän kimallusta kaveriksi, niin täähän vois mennä vaikka joulupukille, jos joku kelpuuttaa. Swarovskeja on mukana sävyissä Crystal, Crystal AB ja Crystal Moonlight.

Pitkä kaulakoru

90 cm lumista maisemaa! :) Vuorikristallia, valkoista puukorallia, Crystal AB -sävyisiä Swarovskeja ja hopeaa. Niin kiva!

Madonnan tissit

Tilaustyö "Madonnan tissit." Tissien lisäksi korussa on pari Swarovskin rondellia ja brontsiitti-nugetteja.

Hengästyittekö? No täällä tahti vaan on yltynyt, että yritän viikonlopun aikana palata taas uusin kuvin. :)