Ei semmosta retkea oo viela ollutkaan, ettei ensin tai viimeiseks olis pysatty kahvilla Dunkin Donutsissa. Tanaan mulla oli pokassa pitelemista siina jonossa. Mun takana oli poliiseja ja maa niiiin toivoin, etta ne olis tilannu donitseja tai muffinsseja, mut ei. Ne vaan joi kahvia. Ameriikassa poliisin pitaa syoda donitseja.

Jack yllatti tanaan. Se shoppaili vaatekaupassa enemman ko maa. :o) Tossa just sain muotinaytoksenkin uusista vermeista. :thumbs up: Lahdettiin sinne Old Navyyn aamulla ja pieni kierros ehdittiin tehda mall'ssakin. Sitten kun sielta paastiin ulos, niin voi tajuton sita sateen maaraa. Pieni matka kaupan ovelta autolle ja sukat oli aivan litimarat. Amerikassa sadekin on suurta. Ma shoppailin tanaan taalla ja teinkin semmosia loytoja, etta on pakko viela palata sinne ja ehka jossain muussa varissa tata samaa..tekis mieli kertoa enemmankin tasta kaupasta, mutta saastan teita. ;)

Autossa soi satelliittiradiosta kantri ja kanava Rock 101.1 silloin kun se kuuluu. Samat biisit taalla soi noin niin kuin yleisesti, mutta ainakin useammin kuin kaks kertaa oon kiinnittanyt huomiota siihen, etta ihan ko ne biisit sois taalla jotenkin nopeemmalla temmolla..! Fall Out Boy:n Thnks Fr Th Mmrs ja Amy Winehousen Rehab - ne on aivan varmasti nopeampia taalla kun YleX:sta kuunneltuna! Vai pitasko mun putsata korvat..? Voiko taa olla mahdollista..?

Jeppe on tanaan vahan vasynyt ja me mennaa varmaan meksikolaiseen syomaan illalla. Voi masuparkaa...

IMG_0157.jpg