Jee, blogi on tänään 365+5 päivää vanha! Melkein voisi juhlia sen kunniaksi! Päivä on kulunut niinkin rankoissa merkeissä kuin sohvalla olympialaisia katsellen. Tänään on katsottu trap-ammuntaa (tiedättekö, mitä eroa sillä on skeetiin?), naisten painonnostoa, judoa ja uintia. Kovasti paljon minua harmitti, että Michael Phelps oli luopunut pistooliviiksistään!

Koruja on syntynyt tasan nolla sitten viime näkemän. Ihanasti oli verstaalla kaikki sekaisin ja rempallaan..siis aivan ennallaan. Muutosta parempaan koettiin kuitenkin tänään. Varovasti menin pöydän ääreen ja katselin ja pyörittelin helmiä käsissäni ja sain aikaiseksi tämän:

Juhlakorut itselle

Parin viikon päästä juhlitaan ystävän synttäreitä ja tää oli vähän niin kuin itselle juhlakoruksi. Alunperin oli ajatuksena hankkia tämän ympärille sitten joku sopiva juhlavaatetus, mutta kukkaroni onneksi vaatelaatikosta löytyi just sopiva paita..mä luulen, että sillä pärjää oikein hyvin! Korussa on savukvartsin lisäksi Peridot -sävyisiä Swarovskeja sekä Balin hopeaa. Korviksista tuli just sopivan muhkeat ja kaulakoru jää vähän siihen taustalle. Vihreä väri oli alunperin ajateltu mustan onyksin kaveriksi, mutta meneehän tää näköjään näinkin aika hyvin. :)

..kääks, nyt siellä menee käsipallomatsi ihan ohi, pakko raahautua takaisin sohvalle! :o)