Nyt on melkein kaikki ystävänpäiväkortit saatu maailmalle ja päätin unohtaa korttien väkertämisen ainakin hetkeksi. Koruhommia riittää tällä hetkellä vähän enemmän kuin mitä aika oikeasti sallisi, mutta Jackilla on onneksi joku talliprojekti päällä, joten mitäs mä täällä kotona muutakaan kun verstaalla touhuilisin. Nimim. Pyykkiä on Pesty Joskus Viime Viikolla.

Helmivarastojen siivous ja inventointi on ollut mielessä jo pitkään. Tänään huomasin, että onhan mulla noita lokerikkoja, mutta ne on ihan väärän värisiä. Ei mustista lokerikoista mitään erota..! Grr, huono shoppaaja olen ollut. Siispä Talousmarkkaan kun aika antaa myöden.

Perjantaina tanssitaan Wanhojen Tansseja ja kävin näyttämässä kummipoikani isosiskolle tuota muutama postaus sitten esiteltyä söpöstelykorua. Malli miellytti, mutta siitä olimme yhtä mieltä, että kristallien pitää olla tummeman väriset ja riipuksen mallinkin Laura päätti vaihtaa..ja korvikset piti saada.

laurankoru004.jpg

laurankoru006.jpg


laurankoru011.jpg

Kas tässä. Savukvartsia sileinä ovaaleina ja särmikkäinä pyöreinä ja Swarovskin kristalleja sävyssä Satin Rose. Herkullinen väri ja ah, näistä korviksista tuli ihanat! :)

Hyvää ystävänpäivää, ystävät! f025.gif