Lomaperheeseen kuuluu siis tatin lisaksi tatin kiinteistonvalittajamies, yks highschoolilainen seka tama seuraavaksi esiteltava otus. Maa olen kaikkea muuta kuin elainihminen. Mulla ei oo koskaan ollut eika koskaan toivottavasti tule olemaankaan mitaan lemmikkia..mut Jeppen kanssa me tullaan toimeen ihan riittavasti. Silla on nyt viela poskessa semmonen ihottuma, etta reppana saa kulkea tommonen tottero paassaan. Pikkasen saaliksi kay, mutta vain pikkasen. :o)

jeppejaauto001.jpg

Alkaa siella yhtaan huokailko..kyl se osaa hullukin koira olla. :D

Nojuu, eilen paastiin sitten liikkeelle jo vahan kun saatiin aamulla taa auto. Meidan perheessa noi autoasiat on Jackille varsin tarkeita, mutta aamulla mina lahdin yksikseni tatin kanssa vuokraamoon. Vaihtoehtoja oli kolme: Chevy HHR eli a.k.a. Mummo Ankka -auto seka sitten joku Jeeppi ja sitten taa, joka meille jai kateen. Maa nyt mietin sitten eniten sita, etta mika Jackille kavis ja mita se 'suostuu' ajamaan. Foortit olisin osannut plokata pois, mutta naissa tulikin vahan valinnanvaikeutta..no, ihan hyva taa Chevrolet Impalakin on, vaikka onki ihan paskanen ja lommoilla..! :o)

vuokralintta.jpg

Korujuttuja olis taas kerrottavana vaikka kuinka ja paljon, mutta taidankin tehda niista oman postauksen kun saan pari kuvaa otettua viela lisaa. I'll be back in a minute!