Tää on viimeinen matkahehkutus, mutta pakko se oli kun mieli niin teki.. Jack nukkui aamulla vielä sikeästi kun mä jo googlailin amerikkalaisten pannukakkujen reseptiä. Seuraksi niille olisi pitänyt olla vaahterasiirappia, mutta hillon ja sokerin kanssakin jotenkuten menivät alas. :o) Lisukkeina näille vielä kevyttä pekonia ja scrambled eggs. Pannukakut onnistuivat "ulkoisestikin" aivan täydellisesti mun mielestä..uskomaton tuuri! ;) Resepti oli tämä. Nimi vähän hämäsi, mutta toimiva oli. :D Eikä enää ruokakuvia, mä lupaan.

aamupala002.jpg

Ja sitten itse asiaan. Viikko on ollut tuottelias korujen ja muunkin askartelun suhteen. Vuodenaika vaan aiheuttaa sen, että valokuvaaminen on viikon aikana täysin mahdotonta. Aamulla kotoa lähtiessä on vielä aamuhämärää ja kun tuun takaisin, niin alkaa jo varjot olla melko pitkiä. Värjöttelin tuossa ulkona äsken pitkän tovin ja opettelin ottamaan ulkona kuvia. Agh, silti tuli noin pimeät tunnelmat! Samalla tein päätöksen, että enpäs julkaisekaan kaikkia kerralla vaan säästän muihinkin iltoihin muutamat..ei tarvii sitte kaikkia tarinoitakaan tässä samalla kertaa kertoa.

Valtamerijaspiksia olen kerännyt nauhan jos toisenkin. Se ei suosikkikiveni enkä ole sille mukavanvärisiä kavereitakaan löytänyt. Pidettyäni tuumaustauon jos toisenkin, päätin, että sekoittukaa sitten keskenänne, jossette muuta keksi. Nuo kivien kuopat ja säröt ovat musta ennen kaikkea kauniita..eivät rumentavia kohtia.

IMG_0820.jpg

IMG_0822.jpg

IMG_0824.jpg

Rannekorussa on New Yorkista Metalliferous'sta ostettuja onykseja ja FMG:n hömppäturkoosia. Nuo turkoosit kivet on sitte kyllä kauniita, niitä pitää saada lisää!

IMG_0802.jpg

IMG_0807.jpg

Tässä vaiheessa paljastan, että mun kuinka-monta-yötä-jouluun-sisäinen-kello on lähtenyt tikittämään. Joulukorttien väkerrys on alkanut ja lahjaideoitakin on jo pidempi lista. Ja tärkeimpänä tietty on pitänyt katsastaa helmikauppojen valikoimia sillä vakavalla silmällä. Kyllä nyt lahjoja varten täytyy ostella...

Lehdet odottelee haravoimista ulkona. Käyn eka ulkoiluttamassa sauvoja ja sitten panostan vasta pihan siisteyteen. Kuntoilulupaus pitää!