Nyt on juhlat juhlittu ja tsemppasin itseäni tuossa verstaan puolella. Tilaustöitä on kertynyt listalle jo useampia, mutta materaalien ja ajan puutteessa pieniä viivästyksiä on ollut. Pahoittelen, ystäväiseni, mutta työt haittaa harrastamista. :)

tilaustoita_200108006.jpg

tilaustoita_200108009.jpg

tilaustoita_200108014.jpg

Kaksi vuorikristallikaulakorua kavereiksi aiemmin tekemilleni rannekoruille. Ylimmässä mennään yksinkertaisesti pyöreillä kivillä ja muutamalla Swaron pyöreällä kristallilla höystettynä. Tämä on melko lyhyt koru, justiinsa 40 cm, mutta onpa sillä sitten pieni ja siro käyttäjäkin. Toivottavasti miellyttää, Eija! Alemmassa on Satuhelmen aivan ykköstuotteita, ovaaleja vuorikristalleja ja Hill Tribe -hopeaa Martha's Vineyardilta ja pyöreitä vuorikristalleja niskaosassa. Minna, tää on sulle.

tilaustoita_200108023.jpg

Simppeliä korvakorua olis tarjolla kummipojan isosiskolle kaveriksi kaulakorulle. Harmikseni tämä kaulakoru oli päässyt käsistä siten, että mulla ei ollut siitä yhtään mitään kuvaa ja muistikuvakin hatarahko..eiköhän se jotain tän väristä kuitenkin ollut. :D

arjankorvikset002.jpg

Noniin, Arja ehkä luuli, että mää olen nämä jo unohtanut, mutten olekaan. :o) Tässä kaverit kaulakorulle, joka meni askartelumestari-Arjalle.

Kuvat jäi nyt näköjään käsittelemättä ja rajaamatta. Sen verran eilispäivä tuntuu vielä luissa ja ytimissä, etten minäkään tänään mihin tahansa pysty. Kyl nää teille auttaa kuitenkin. :D